Vergeleken met de Arabische Winter is ’t altijd Lente in Israël, al 65 jaar lang

dry-65

Israël, de enige democratie in het Midden-Oosten. Ik vraag me dikwijls af waarom zoveel mensen, partijen en naties openlijk oproepen tot een boycot van Israël. Misschien omdat er nog geen islamisten aan de macht zijn die de helft van hun bevolking vervolgen en vermoorden? Of omdat moslim Soennieten en Sjiieten in Israël gelijke rechten hebben? Omdat vrouwen gelijke rechten hebben en homoseksuelen een beschermde minderheid zijn? Toch maar niet boycotten dan? Pal staan achter Israël, door dik en dun!

2 gedachtes over “Vergeleken met de Arabische Winter is ’t altijd Lente in Israël, al 65 jaar lang

  1. Het is in en in triest om te moeten constateren, maar om een of andere duistere reden schijnen veel mensen een hekel aan Joden te hebben. En er zijn altijd wel etters te vinden die ze daarin aanmoedigen, zoals b.v de illustere heren Dries van Agt en Hans van den Broek. Terwijl zij juist uit hoofde van hun eerdere functies beter zouden moeten weten. Ook de media spelen hierin een duistere rol, artikelen die anti-Israël zijn worden zonder meer geplaatst, maar pro-israël stukken zelden of nooit. Ook hier schijnt het gif zijn werking gedaan te hebben. Maar gelukkig zijn er ook nog mensen die genuanceerder denken en pal achter Israël staan, door dik en dun!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.