Palestijnse zelfmoordterroristen staken tegen Iran’s besluit om hulp aan Hamas te stoppen +video

jamilgreen1

En hier zijn ze dan weer, de populairste Palestijnse zelfmoordterroristen van het Midden-Oosten en omstreken: Jamil en Awad in een andermaal hilarische sketch op de satirische Latma TV. Net zoals op al hun 59 (mislukte) zelfmoordmissies voordien, bereiden de twee terroristen zich voor op dezelfde martelaarsdaad die hen in het islamistisch Paradijs moet brengen waar 72 tandeloze bejaarde maagdelijke dames hen tot het einde der tijden vakkundig zullen onderhouden.

Zoals steeds maken Jamil en Awad eerst een video opname waar ze hun boodschap voor de mensheid inspreken om hun misdaden te verrechtvaardigen. Gewoonlijk raken ze nooit verder dan die beeldopname. Deze keer herinnert Awad zich net op tijd dat hij mee doet aan de staking tegen Iran. Zoals bekend heeft Iran onlangs besloten om alle steun aan Hamas compleet op te schorten.

Een lelijke streep door de rekening van de islamistische terreurgroep, die de Gazastrook controleert. Vandaar dat Awad besloten heeft dat hij als terrorist van Hamas blijft staken tot Iran zijn besluit weer intrekt. Awad dreigt er zelfs mee om de wapensmokkeltunnels in Rafah aan de grens met Egypte op bepaalde uren van de dag te sluiten. šŸ™‚

De bewuste sketch begint hieronder op 4’55”. Hebreeuws gesproken maar Engels ondertiteld. Hilarisch!

Bekijk hier op Brabosh.com nog 38 andere satirevideoā€™s van Latma TV!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.