Videoclip ‘Gecreëerd in Israël’ – Proficiat met je 65ste verjaardag Israël – Happy Haatzmaut!


Created in Israel – Part of your life

Israëlische innovatie in jouw dagelijks leven: de videoclip “Created in Israel” (gecreëerd in Israël) zal niet overal bestempeld worden als Israëlische innovaties die telkens zichtbaar worden op jouw gemiddelde dag, maar in deze korte videoclip ziet u een klein voorbeeld van deze anonieme inventies die uzelf omringen.

ISRAEL-at-65_132De meeste mensen zouden erg verbaasd staan als ze zouden ontdekken hoeveel van deze producten en technologieën die hun leven veraangenamen, werden ontwikkeld in het kleine Israël.

Slechts weinigen wegen dat Israël flash drives en anti-virus technologieën heeft ontwikkeld, laat staan warmwatertoestellen op zonne energie en druppel irrigatie systeem die water besparen en een revolutionaire landbouwtechniek die eveneens met succes wordt toegepast in vele ontwikkelingslanden.

En Israël heeft niet alleen het hi-tech bestaan vooruit geholpen, het heeft van de wereld een mooiere plaats gemaakt zoals het rolletje onthult dat in deze videoclip wordt gespeeld door Bar Rafaeli, één van de mooiste creaties van Israël. 😉

Als toemaatje nog deze videoclip: “Share Israel Together“, gemaakt in Tel Aviv eveneens ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van de Joodse Staat.