West Bank Unplugged afl.30: Geen burqa’s in Café & Restaurant Limoncello in Beit Jala

limon05a

Vandaag zijn we weer terug in de “bezette gebieden” waar het leven van de Palestijnen door die “satanische Zionistische bezetter” tot een “hel op aarde” wordt gemaakt ‹sic›. Hoe het dagelijks leven in die ‘Hel op de West Bank’ in werkelijkheid is, is een goed bewaard geheim. Type op Google het woord ‘Gaza’ of ‘West Bank’ in, en u zal niks vinden behalve kommer en kwel en veel bloederige plaatjes.

limon07a

Onzin natuurlijk. Vele Palestijnen die het zich kunnen permitteren [lees: zich verrijkt hebben dankzij de gulle donaties van de westerse landen en op de kap van de rest van de Palestijnse bevolking], weten waar ze terecht kunnen op de West Bank. Mits wat speurwerk kan iedereen daar zelf ook achter komen. En voor wie dat niet kan zijn er op deze blog nog altijd de rubrieken “Gaza Unplugged” (117 artikelen) en “West Bank Unplugged” (30 artikelen) gestoffeerd met bijna 2.000 foto’s [!], om hen de weg te wijzen naar “de andere kant” van het Israëlisch-Palestijns verhaal waar u nooit wat van hoort, tenzij van Brabosh.com.

limon04a

Vandaag werpen we een blik op het Limoncello – Cafe & Restaurant, een Italiaans Restaurant annex dansvloer. Limoncello  bevindt zich in Beit Jala, buiten Bethlehem op de West Bank en een gekend uitgaanscentrum voor Palestijnen die het zich kunnen permitteren. Ook leuk zijn de plaatjes van een feestje dat onlangs in de Limoncello plaatsvond en waar blijkbaar geen burqa’s verplicht zijn. Hamas bv. zou dit niet leuk vinden. Wij dus wel. 😉 Bron foto’s Limoncello op Facebook: http://www.facebook.com/pages/Limoncello-Cafe-Restaurant/112045808907872


limon02a
limon03a
limon08a
limon09a
limon10a
limon11a
limon12a
limon13a
limon14a
limon15a
limon16a
limon17a
limon18a
limon19a
limo01a

6 gedachtes over “West Bank Unplugged afl.30: Geen burqa’s in Café & Restaurant Limoncello in Beit Jala

 1. vrijdag herdenken we de opstand in het Getto van Warschau;een plaats die echt een HEL OP AARDE was en toch maakt men steeds die vergelijking.ik vraag me af hoe je als een normaal denkend mens(bij dat soort mensen lastig te vinden) die vergelijking durft te maken.
  in W

  Like

 2. Inderdaad Katrien, tenslotte willen we toch allemaal dat het goed gaat met de Palestijnen, niewaar? Dus laat ze maar dansen, zingen en springen, maar dan moeten ze mij niet komen vertellen dat het al pure kommer en kwel is in ‘Palestina’.

  Dat al die hulpfondsen diegenen waarvoor ze bestemd zijn, niet ter plaatse komen maar verdwijnen in de zakken van een minderheid Palestijnen, is niét de schuld van Israël maar :

  1. Bij het Palestijnse leiderschap en hun corrupte bende;

  2. Het gebrek aan controle door de westerse donoren zelf om na te gaan wat er met al hun donaties gebeurt;

  3; Het gebrek aan transparantie bij de Palestijnse overheid.

  Like

 3. ik vind dit eigenlijk niet ééns decadent of wat dan ook.dit zijn gewone jongen mensen die een feestje bouwen in een mooi uitziende zaak..in “helse omstandigheden” mag je gerust ook is een “verzetje” hebben.want stel u voor..
  je wordt elke dag wakker te midden van fluitende vogeltjes(niet makkelijk),na het heerlijk ontbijt(met dank aan het westen voor zijn gulle gift)stap je vervolgens blij en monter in je nieuwe Mercedes of luxe terreinwagen(noblesse oblige) en dan begint de ellende…

  sta je daar aan het hoekje te wachten en je hoort ze van ver al roepen..”de activisten van dienst” STOP DE BEZETTING;STOP DE GENOCIDE etc etc….wel dan kan ik het dus echt wel begrijpen dat je als tegengewicht er s,avonds is flink invliegt tussen de kortgerokte dames.

  Like

 4. Ik heb al bijna 150 artikels en duizenden plaatjes gebracht over de verborgen welvaart in de Palestijnse Gebieden (Gaza en West Bank) en sindsdien sluit ik niks meer uit. Kastelen, paleizen, mercedessen, goudwinkels, dancings, discotheken, pretparken, poepsjieke hotels en vakantieverblijven, noem maar op, het is er allemaal. Zien is geloven.

  Like

 5. De decadentie spat er van af!!! Dit zijn waarschijnlijk christelijke of goddeloze Palestijnen maar zeker geen moslims dat weiger ik te geloven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.