Proficiat Israël met je verjaardag! Laat opnieuw 65 jaar jouw licht over de wereld schijnen +video

Happy Birthday Israel – Shining bright for 65 years

ISRAEL-at-65_132Volgende week dinsdag 16 april 2013 viert Israël zijn 65ste geboortedag. Israel 21C heeft een knap gemaakte video uitgebracht met allemaal foto’s die werden gemaakt door zijn lezers naar aanleiding van een recent gehouden fotowedstrijd. Glimlachen en zonsondergangen, babies en bakkers, surfers en religieuzen, zij maken allemaal deel uit van het Israël zoals wij dat kennen. [bron]

De documentaire wordt begeleid met uitstekende muziek, met de schitterende song ‘Shine‘ van – en gezongen door – de gekende Amerikaans Joodse artieste Rosi Golan, die in Israël geboren is maar tegenwoordig in Brooklyn, New York woont.

rosi-golan2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.