Proficiat Israël met je verjaardag! Laat opnieuw 65 jaar jouw licht over de wereld schijnen +video

Happy Birthday Israel – Shining bright for 65 years

ISRAEL-at-65_132Volgende week dinsdag 16 april 2013 viert Israël zijn 65ste geboortedag. Israel 21C heeft een knap gemaakte video uitgebracht met allemaal foto’s die werden gemaakt door zijn lezers naar aanleiding van een recent gehouden fotowedstrijd. Glimlachen en zonsondergangen, babies en bakkers, surfers en religieuzen, zij maken allemaal deel uit van het Israël zoals wij dat kennen. [bron]

De documentaire wordt begeleid met uitstekende muziek, met de schitterende song ‘Shine‘ van – en gezongen door – de gekende Amerikaans Joodse artieste Rosi Golan, die in Israël geboren is maar tegenwoordig in Brooklyn, New York woont.

rosi-golan2