2 gedachtes over “Ter herinnering aan de allerkleinsten die werden vermoord enkel omdat ze Joods waren… +video

 1. het vermoorden van Joodse kinderen wordt verzwegen.nergens zal men ook maar een traan laten om onze kinderen,ik heb soms het gevoel (meer dan dat) dat men het zelfs aanmoedigt (uiteraard stilzwijgend) maar zodra er ook maar één haartje van een palestijn gekrenkt wordt hoooooo maar dan is de wereld “upset” zelfs als die palestijn een terrorist is die gewapend tot de tanden klaarstaat om kinderen te vermoorden dan nog zal het een disproportionele daad genoemd worden.
  het ene kind is het andere niet das wel duidelijk

  de link hieronder is mss wat off topic…

  the world is upset….

  upset kan je vertalen naar….
  kwaad, boos, furieus, woedend ,hels, razend, nijdig ,woest ,dol ,laaiend, tierend ,van streek,geschokt ,ontzet ,ontredderd, verontwaardigd ,gebelgd, misnoegd ,verstoord ,gekwetst ,overstuur ,verschrikt ,ontsteld ,onthutst, getroffen, perplex …

  BESLUIT….Israel is goed bezig

  Like

 2. Welcome back Katrien Ik heb je terechte Franse koleire en verontwaardiging hard gemist 😉

  De legendarische premier van Israël, Golda Meir zei er ooit dit over:

  “Vrede zal komen vanaf het ogenblik dat de Arabieren meer van hun kinderen zullen houden dan dat zij ons haten.”

  Like

Reacties zijn gesloten.