Palestijnse zelfmoordterroristen Jamil & Awad bewijzen dat ‘zich verontschuldigen’ altijd loont +video

jamilgreen1

En hier zijn ze dan eindelijk weer, mijn favoriete Palestijnse zelfmoordterroristen Jamil en Awad, hier opnieuw op de satirische Latma TV in een ruim twee minuten durende hilarische sketch.

De gekende zelfmoordterroristen Jamil en Awad nemen hier enthousiast de huidige Israëlische manie op de korrel om steeds maar te knippen en te buigen voor hun overweldigers en aartsvijanden (helaas ook een eigenschap die je bij veel Joden in de Diaspora aantreft). Gelukkig bestaat er nog zoiets als Joodse humor die dergelijk getto-achtig gedrag uit oude tijden, met een kwinkslag in één klap van de tafel veegt.

Zoals het goede dhimmies betaamt om zich steeds maar openlijk te “verontschuldigen(zoals onlangs tegenover de Turkse premier Erdogan voor de ondergang van de Mavi Marmara), bewijzen Jamil en Awad dat dergelijke houding het Palestijnse terrorisme tegen de Joodse staat Israël geen windeieren oplevert, integendeel!

De bewuste sketch begint hieronder op 1’43”. Hebreeuws gesproken maar Engels ondertiteld. Hilarisch!

Bekijk hier op Brabosh.com nog 37 andere satirevideo’s van Latma TV!