Het IDF beschermt de vrijheid van elke generatie Joden in hun eigen Land van Israël +video

IDF wenst u een Vrolijk Pasen (Pesach): Protecting Freedom in Every Generation

IDF: “Sprekend over de Seder aan de vooravond van Pasen, zei Maimonides: ‘In elke generatie, is een man verplicht zichzelf te tonen dat hij is kunnen wegkomen, op dit eigenste moment, uit de slavernij in Egypte…’ In 2013 hernieuwen wij een eeuwenoude droom om te leven als een vrij volk in ons eigen land.”

jew-itAlleen het bestaan van Israël èn de manifestatie van de gewapende Jood “die terugslaat wanneer hij geslagen wordt,” weerhoudt de wereld er (voorlopig) nog van om de gaskamers weer in gebruik te nemen.

Vandaar ook die permanente hetze tegen Israël, die in feite niets anders is dan een zoveelste nieuwe stok om de Joden voor zich uit te jagen en af te ranselen.

De mensen haten Israël omdat er Joden wonen en omdat zij het aangedurfd hebben om autonoom hun eigen land besturen. Dat vindt de wereld vandaag fout.

Laat ons het maar zeggen zoals het is: Israëlhaat is simpelweg een ander synoniem voor stokoude Jodenhaat.

armed_jewsOp het plaatje: Het verschil tussen gewapend en ongewapend, tussen beschermd en onbeschermd, tussen gerespecteerd of veracht te worden, tussen sterven in vrijheid of een leven in slavernij. Dàt is de ware betekenis van het moderne Zionisme!

Een gedachte over “Het IDF beschermt de vrijheid van elke generatie Joden in hun eigen Land van Israël +video

Reacties zijn gesloten.