Pallywood aan het werk: Een plaatje dat u beslist NOOIT te zien zal krijgen in de westerse pers

IDF-soldaat2
Dit is een plaatje dat u beslist NOOIT te zien zal krijgen in de westerse pers. Nochtans is dit dagelijkse kost voor Israëlische soldaten die voortdurend geconfronteerd en uitgedaagd worden door Palestijnse amokmakers.

Kijk op het plaatje hoe de Palestijnse provocateur wel erg zeker is van zijn zaak dat de Israëlische soldaat hem niet zal durven aanraken. Het “waarom niét” ervan is ook voor iedereen duidelijk.

Merk op de scene hoe journalisten met fotoapparaten en camera’s in de aanslag hongerig staan te wachten, erop hopende dat de soldaat zijn geduld zal verliezen en de Palestijnse nitwit een flinke dreun gaat verkopen. “Zal hij of zal hij niet?” kreunen de verslaggevers bijna hoorbaar.

De verleiding daartoe is inderdaad erg groot. Maar de soldaat blijft ijzig kalm. Berustende in het feit dat elk detail, iedere zucht, elk woord en elk gebaar ongetwijfeld nauwkeurig gefilmd en opgeschreven zal worden en – indien het fout loopt – dezelfde dag nog breed uitgesmeerd zal worden in westerse nieuwsjournaals.

Uiteraard en zoals dat algemeen de gewoonte is, worden dan dergelijke “wereldschokkende” incidenten flink aangedikt met vorige al dan niet gefabriceerde misdragingen van IDF soldaten jegens al die “gematigde onschuldige Palestijnse knaapjes die geen vlieg kwaad doen,” behalve dan als het een Joodse vlieg is natuurlijk. 😦


Bronnen:

 1. Israel in Context: This picture will NEVER appear in the press. [lezen]

Bekijk ook de video van Israel in Context: “Waarom wij Israël steunen”

3 gedachtes over “Pallywood aan het werk: Een plaatje dat u beslist NOOIT te zien zal krijgen in de westerse pers

 1. Ik zou het van harte toejuichen als die Israelische militair die islamiet een injectiespuit met zenuwgif zou inspuiten in zijn bovenbeen met een zeer dunne naald die nauwelijks voelbaar is op een wijze waarop Moskou zijn dissidenten in Londen heeft uitgeschakeld.

  Like

 2. “Onderdanig getto gedrag heeft nog nooit gewerkt” Inderdaad niet en het werkt zelfs contraproductief. Het moedigt Palestijnen nog meer aan om de grens van wat toelaatbaar is steeds verder te verschuiven ten nadele van de Israëliërs.

  Smaad aan politie en justitie wordt in alle West-Europese landen hard aangepakt en zware geldboetes opgelegd. In de meeste moslimlanden van het M-O ga je hiervoor de gevangenis in of onthoofd of opgehangen.

  Maar in Israël, waar de westerse pers met een sterk vergrootglas elke beweging van Israël en zijn soldaten nauwkeurig volgt, is de typische Joodse overgevoeligheid “om verkeerd begrepen te worden”, bijna schrijnend, bijwijlen zelfs hilarisch als het niet om te huilen was.

  Daarentegen als je tegen een Joodse Israëliër (en zelfs tegen veel Diaspora Joden) zegt dat hij een toffe tiep is en Israël een fantastisch land, zou hij je meteen het hemd en broek van zijn lijf schenken en bibberend van de kou in een hoekje staan schreien van geluk om zoveel (Joden)liefde.

  Maar schijn bedriegt.

  Like

 3. Uit angst over wat de anti Semitische Westerse Media zullen schrijven, laten Israelische soldaten zich uitschelden & meer!

  Dit zou nergens toegelaten worden in geen enkel land, door geen enkele soldaat!

  Ik weet niet wie deze strategie bedacht heeft, maar op mij komt dit over op een onderdanige getto mentaliteit en dus helemaal fout!

  Antwoord op gepaste wijze en laat de ‘sowieso westerse media schrijven & fotograferen wat ze willen.

  Als de angst voor foto’s niet meer werkt, dan is het niet meer interessant en dus afgelopen.

  Onderdanig getto gedrag heeft nog nooit gewerkt.

  Like

Reacties zijn gesloten.