Palestijnse kinderen wordt via PA TV geleerd hoe te anticiperen op het einde van Israël +video

pal-land01Hoewel het Palestijnse leiderschap naar het Westen toe in het Engels pleit voor de tweestatenoplossing, is dat slechts schone schijn. In het Arabisch – exclusief bestemd voor eigen volk – klinkt het net het tegenovergestelde.

In dit zogenaamd ‘opvoedkundig’ kinderprogramma dat werd uitgezonden op 23 februari 2013 op de Palestijnse staatszender op de West Bank, wordt andermaal gepleit voor de éénstaatoplossing. “Het land dat Israël veroverde in 1948 zal ooit terugkeren naar het Palestijnse volk,” luidde de boodschap in het kinderprogramma.

Een zoveelste bewijs dat de Palestijnen een soevereine Palestijnse staat op de West Bank en in Gaza enkel beschouwen als een tussenfase op weg naar de herovering van héél Israël en dat bij voorkeur zonder Joden. Want, de Palestijnen willen geen ‘Palestina’, zij willen Israël, van de Jordaan tot aan de Middellandse Zee.

PA TV gastvrouw:

ISRAEL-at-65_132“En natuurlijk mogen wij nooit vergeten dat wij land bezitten dat bezet werd in 1948 en dat ooit op een dag terug naar ons zal keren. Onthoudt dat goed kinderen.

Vergeet ook niet om onze folklore te beschermen, onze nationale spelen, de folklore in al zijn vormen, onze kledij en onze spelletjes en alles wat de Palestijnse folklore bepaalt — wij moeten dat goed beschermen.

Als wij dat niet beschermen zou de bezetter dat eveneens kunnen stelen, net zoals zij ons land hebben gestolen.

Gaan jullie akkoord met mij? Bravo!”

Halsstarrig – en tegen beter weten in – blijven de Verenigde Naties en andere westerse organisaties zich vertwijfeld vastklampen aan de tweestatenoplossing, ook al wil men daar de facto in de Palestijnse Autoriteit niks van weten.

Ook de huidige economische boycot van Israël door de Europese Unie, in de vorm van etikettering van producten afkomstig uit de zogenaamde bezette gebieden, kadert in die ‘oplossing’. Uiteraard zijn al deze oproepen en boycotacties van nul en generlei waarde gezien in het licht van dergelijke haatdragende en ophitsende verklaringen zoals die dagelijks via de Palestijnse staatszenders de huiskamers van het Palestijnse volk worden ingelepeld.

Zowat 80 procent van de jaarbegroting van 2010 van de Palestijnse Autoriteit werd gesponsord met westerse hulp, waarvan de Verenigde Staten zowat 500 miljoen dollars jaarlijks voor hun rekening namen en Groot-Brittannië dat elk jaar kritiekloos 80 miljoen Britse ponden kiepert in de bodemloze put van de corrupte Palestijnse Autoriteit waarvan niemand ook maar bij benadering weet [lees: niet wíl weten!] wat er met al dat vele geld gebeurd…

Palestijnse kinderen wordt geleerd hoe te anticiperen op het einde van Israël op PA TV


Bronnen:

  1. The Commentator: Western-funded Palestinian TV insists, “land occupied in 1948 will return to us one day” [lezen]
  2. Palestinian Media Watch (PMW): Palestinian children taught to anticipate the end of Israel on PA TV door Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.