Apartheid video van de dag: maak kennis met Abdol Abugosh, een Arabier in Israël [video]

De videospeech begint aldus:

“Hallo, mijn naam is Abdol Abd El Rahman en ik ben een Zionistische Arabier. Israël is mijn thuis. Ik leef hier, mijn familie leeft hier. Mijn rechten zijn hier, mijn vrienden zijn hier, beiden zijn Arabisch en Joods.”

Zo hoort u het ook nog eens van een ander…

Een gedachte over “Apartheid video van de dag: maak kennis met Abdol Abugosh, een Arabier in Israël [video]

  1. Zo kan het dus ook. Arabieren en joden die in volle harmonie samen leven en vrienden voor het leven zijn. Geweldig. Dat is nou een toonbeeld van echte vrede. Dat geeft maar weer eens aan dat de omringende landen om Israel wordt geregeerd en bevolkt door een stel imbecielen.

    Like

Reacties zijn gesloten.