Nieuws uit Absurdistan: Palestijnse terrorist klaagt over halvering van zijn maandsalaris +video

Voor wie zich soms afvraagt waar al die miljoenen dollars en euros hulpfondsen zoal voor worden aangewend, die Europeanen en Amerikanen met gulle hand uitstrooien boven de Palestijnse gebieden en verdwijnen in de bodemloze kassa van de corrupte Palestijnse Autoriteit, kan dit interview met een Palestijnse terrorist wat duidelijkheid brengen. Het volgende  interview met een vervroegd vrijgekomen terrorist werd uitgezonden op 29 maart 2012 op de staatstelevisie van de Palestijnse Autoriteit.

Aan het woord is Iyad Abu Khaizaran, lid van de Islamitische Jihad, die in 1991 levenslange gevangenisstraf kreeg voor een steekpartij waarbij hij een 76-jarige man, Shlomo Yahya, doodstak in een buitenwijk van Tel Aviv. Khaizarian, die net als alle andere Palestijnse terroristen tijdens zijn gevangenschap in een Israëlische cel doorlopend een maandsalaris kreeg uitbetaald door de PA, zag sinds zijn vrijlating in oktober 2011 tijdens de Shalit deal, zijn maandsalaris gehalveerd.

En dat vind de man niet leuk want hij heeft toch zo hard zijn best gedaan om zoveel mogelijk Joden te vermoorden, niewaar? 😦

Presentator: “Bij ons is Iyad Abu Khaizaran. Goedenavond.”

Iyad Abu Khaizaran: “Sinds de dag dat wij werden vrijgelaten uit de gevangenis, krijgen wij [slechts] een half salaris … Wij hebben Joden gedood. Ik zelf heb persoonlijk… Ik heb Joden vermoord, ik heb kolonisten vermoord en ik heb soldaten verwond. Mijn huis is verwoest. Ik heb 11 kogels in mijn lichaam. Ik heb 22 jaar in Israëlische gevangenissen gezeten.”

Presentator: “Ontving je net als de andere [gevangenen] salaris in de gevangenis?”

Abu Khaizaran: “Ja, sinds ongeveer het jaar 2000, werden die verstrekt.”

Presentator: “Met andere woorden, vanaf 2000 kregen alle organisaties, zonder uitzondering, of het Fatah was of Hamas, aanhangers van Abbas of geen aanhangers van Abbas, ontvingen salarissen. Toch? Vertel de waarheid.”

Abu Khaizaran: “Ja, ja, dat kregen zij.”

vrijgelatenGaza, 24 oktober 2011. Palestijnse Jodendoders en andere terroristen die in oktober vrijgelaten werden in ruil voor soldaat Gilad Shalit, wachtten een feestelijk onthaal en werden na hun thuiskomst tijdelijk opgevangen in de luxehotels van Gaza om wat te bekomen van de emoties [bron]


Met dank aan Likoed Nederland voor de hint en de vertaling van het interview.

Bronnen:

  1. Likoed Nederland: Terrorist klaagt over de halvering van zijn staatssalaris [lezen]
  2. Palestinian Media Watch: Released prisoner: Prisoners who killed Jews are entitled to a PA salary, also after release [lezen]
  3. Elder of Ziyon: Your tax dollars at work: PA to pay released murderers [lezen]

Gerelateerd:

  • Terrorist in gevangenis die rabbijn doodstak krijgt maandloon uitbetaald door de PA [lezen]
  • Nederland betaalt mee de lonen van Palestijnse terroristen [lezen]
  • PA besteedt 6% van jaarbegroting aan lonen voor Palestijnse terroristen in Israëlische gevangenschap [lezen]
  • EU-landen helpen salarissen door te betalen van 4000 vrijgelaten Palestijnse terroristen [lezen]
  • Abbas misbruikt opnieuw buitenlands geld om vrijgelaten terroristen te bedruipen [lezen]
  • Het harde leven van moslim terroristen in Israëlische gevangenissen [lezen]
  • De banden van de UNRWA, de VN-hulporganisatie voor Palestijnen, met de terreur [lezen]