Hardhandig optreden van Palestijnse politie van stenengooiende Palestijnse meute +video

Westerse media berichten overmatig en bij voorkeur het hardhandig optreden van Israëlische grenspolitie en IDF-soldaten tegenover Palestijnse relschoppers. Hoe de Palestijnse politie en hun bijzonder oproereenheden zélf te keer gaan tegen eigen volk komt zelden in beeld en komt zelfs helemaal niét voor in de westerse media. Waarom niet, mag u hier zelf invullen. Als voorbeeld van typisch Palestijns optreden tegen andere Palestijnen kwam ik deze ochtend dit videofilmpje tegen.

Het bewuste videoverslag, dat op 14 december 2012 online online werd gebracht op YouTube, toont beelden waarop te zien is hoe Palestijnse veiligheidsdiensten van de GTI hardhandig optraden tegen Palestijnse jongeren na confrontaties met Israëlische soldaten. Plaats van het toneel is Hebron, begin december 2012 op de West Bank.

Palestijnse mensenrechtenorganisaties berichtten dat de Palestijnse politie werd ingezet aan de controleposten bij de inkom van de stad om te voorkomen dat de jongeren stenen gooiden naar de Israëlische troepen gestationeerd aan die controleposten. De Palestijnse politie arresteerde ook bijna twintig Palestijnse jongeren.

Nadine Rosa-RossoHet bewuste filmpje heb ik notabene aangetroffen op de website van COMAC, de jongerenorganisatie van de marxistisch-leninistsche partij PVDA, die beiden nauw aanleunen bij de PLO en openlijk sympathiseren met de extreemlinkse Palestijnse terreurgroepen DFLP en met de PFLP van George Habash.

Nadine Rosa-Rosso (plaatje rechts), tot 2003 boegbeeld van de PVDA-België, voert het comité aan dat Hamas van de EU-lijst van terreurorganisaties wil schrappen. Nadine stond ook 3de op de lijst van de Brusselse extreemlinkse partij Egalité tijdens de parlementsverkiezingen van 13 juni 2010. Egalité manifesteerde eveneens tegen Peres te Brussel op 5 maart j.l. (zie verder.)

COMAC werkte zich enkele dagen geleden in het nieuws door te demonstreren tegen het bezoek van de Israëlische president Shimon Peres aan Brussel. De site van de ultralinkse anti-Israël groep DeWereldmorgen.be, een zoveelste mediakanaal van de PVDA en hun jongerenafdeling COMAC, berichtte dat op 5 maart 2013 een 100-tal extreemlinkse anti-Israëlkornuiten opdoken tijdens het protest.

Naast Comac werd de betoging ook gesteund door Vrede vzw van de gekende Israëlbasher Ludo De Brabander, door de Brusselse partij Egalité, Intal, BDS-ULB, étudiants FGTB, CEAE (Cercle des Etudiants Arabo-Européens) en ABP. Helaas was de Palestijnse politiemacht niet aanwezig te Brussel om het ‘spontane’ volksprotest van de Belgische extreme linkerzijde weer de weg naar huis te wijzen. 😉

manifestatie2Brussel, 5 maart 2013. Manifestatie van een 100-tal linkse extremistische groepen aangevuld met leden van radicale moslimorganisaties, tegen de komst van de Israëlische president Shimon Peres in Brussel [bron foto: De Wereldmorgen.be]


Gerelateerd:

  • De Europese linkerzijde heeft een probleem met Joden en met de Joodse staat door Colin Shindler [lezen]
  • Minderhedenforum kaapt Joodse gemeenschap voor eigen islamistische agenda [lezen]
  • Voor gesubsidieerde DeWereldmorgen.be zijn niet alle dode kinderen in touring autocars gelijk [lezen]
  • Israëlbashen loont: België betaalt 168.690 euro per jaar aan extreemlinkse Dewereldmorgen.be [lezen]
  • De vier Belgische Flotilla kiekens terug naar AF [lezen]

Een gedachte over “Hardhandig optreden van Palestijnse politie van stenengooiende Palestijnse meute +video

  1. Die politie agenten doen gewoon wat ze moeten doen tegen de meute stenengooiers! Er wordt gedaan alsof stenen geen wapens zijn maar een soort van LEGO blokjes, maar…….stenen kunnen doden! Het staat in de Koran! Vraag maar aan de ‘overspelige’ vrouwen in Iran & Afghanistan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.