‘Joden bestormen de Al Aqsa moskee van Jeruzalem’ of wat was dat gekrakeel? + video

moskee-gekrakeel

De islamistische krant Al Qabas van Koeweit fulmineerde gisteren het volgende:

“Joodse extremisten bestormden deze ochtend de Al Aqsa Moskee in bezet Jeruzalem en voerden Talmoedische en Joodse rituelen uit op de binnenpleinen. Lokale radiozenders zeiden dat een aantal Joodse extremisten de Al Aqsa Moskee bestormden onder de bescherming en bewaking van de Israëlische bezettende strijdkrachten om Talmoedische rituelen uit te voeren in de patio ’s van de Sur Al-Aqsa Moskee.

Na de ‘raid’ was er wat handgemeen tussen [Palestijnen] die gestationeerd zijn in de Al-Aqsa Moskee en enkele soldaten van de Bezetter waarbij twee van hen die gestationeerd zijn in de Moskee gewond raakten.”

Het toeval wil dat de website van de Al Aqsa Foundation videobeelden online heeft gebracht van de woeste bestorming van deze provocerende “Joodse extremisten” en hoe vredevol hen de oren van het lijf worden gekrijst door een steeds aangroeiende meute fundamentalistische moslimvrouwen.

In het filmverslag is verder te zien hoe die gewelddadige “Israëlische bezettende strijdkrachten” beleefd en met zachte aandrang de niet zo vredesgezinde moslimvrouwen (en nadien ook de mannen) op afstand tracht te houden van de zichtbare angstige Joodse bezoekers. KLIK HIER om de video te bekijken.

Met dank aan EoZ voor de hint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.