Teheran levert strijd tegen een invasie van “genetisch gemuteerde” reuzen ratten

ratten3Nou zeg, een lekker gebraden ratje bij het ontbijt is nooit te versmaden, maar voor een gedrocht zoals dit bedank ik feestelijk!

smiley-scared2De Teheraanse ratten lijken meer op een halve hond en kunnen zelfs meer dan 5 kilogram wegen. De katten in de hoofdstad die voordien het rattenbestand tijdig decimeerden, hebben het hazenpad gekozen uit schrik voor deze monsterachtige creaturen.

De ferm uit de kluiten gewassen knaagdieren zijn blijkbaar te groot en immuun geworden tegen de klassieke bestrijdingsmiddelen, zodat thans de grote middelen worden ingezet. Getrainde groepen met geweren in de aanslag schuimen thans de straten van Teheran af in een vertwijfelde poging om de rattenplaag onder controle te krijgen… brrrr!

Terwijl in Egypte een zwerm sprinkhanen is neergestreken en de akkervelden leeg vreet, levert de bevolking van de Iraanse hoofdstad Teheran een strijd tegen een invasie van “genetisch gemuteerde” reuzen ratten. Een bericht uit Sina News vertelt het volgende lugubere verhaal:

Iran heeft sluipschutter teams gezonden om de straten van Teheran schoon te vegen van reusachtige knaagdieren die tot vijf kilo kunnen wegen, in de 26 districten van de Iraanse hoofdstad.

Reuzen ratten
Ratten kunnen uw gezondheid schaden…

“Ze lijken een genetische mutatie te hebben ondergaan, waarschijnlijk het resultaat van stralingen en chemische producten die tegen hen worden ingezet,” vertelde Ismail Kahram, de adviseur van de milieudienst van Teheran en universiteitsprofessor tegenover Qudsonline.ir.

“Ze zijn nu veel groter en zien er anders uit. Dat zijn veranderingen die normaal miljoenen jaren evolutie vergen. Zij zijn van een gemiddeld gewicht van 60 gram naar vijf kilogram gesprongen, zelfs de katten zijn nu kleiner dan hen,” zegt Kahram. 

De “gemuteerde ratten” hebben zich ongehinderd kunnen verspreiden over de hele hoofdstad omdat de katten schrik hebben van hun gigantisch formaat en het traditionele rattenvergift helemaal geen effect meer heeft op de ratten.

Om hen te beletten de binnenplaatsen van restaurants te bestormen en de openbare afvalcontainers leeg te schrokken, heeft de gemeenteraad van Teheran thans tien sluipschuttersteams aangesteld die gewapend met infrarode geweren de rattenplaag moeten stoppen.

“Wij gebruiken chemische vergiften om de ratten tijdens de dag te doden en de sluipschutters voor de nacht, zodat wij zeven dagen op zeven en 24 uren op 24 de oorlog voeren tegen het ongedierte,” zei het hoofd van de milieudienst, Mohammad Hadi Heydarzadeh.

De karkassen van ratten worden verbrand of in kalk begraven. Tot dusver werden 2.205 ratten doodgeschoten, maar de oorlog is nog verre van gewonnen en de raad is van plan om het aantal sluipschutterteams op te voeren tot 40.

rattenRattenplaag in Teheran: Een Iraanse rattenvanger toont trots zijn trofee aan de internationale pers. Nog een miljoen ratten te gaan… bweikes! 😦


Bronnen:

 1. Elder of Ziyon: Giant, “mutant” rats plague Tehran [lezen]
 2. Sina News English: Iran battles plague of ‘genetically mutated’ giant rats [lezen]
 3. The Huffington Post: Tehran Rats: Iran Reportedly Battles Giant ‘Mutant’ Rodents With Snipers [lezen]

3 gedachtes over “Teheran levert strijd tegen een invasie van “genetisch gemuteerde” reuzen ratten

 1. Ik mis nog een beetje dat de JOODEN hier de schuld van krijgen of op zijn minst de Zionistische entiteit of de Amerikanen…
  (of geef ik nou een voorzet…)

  wat een griezels…

  Like

  1. Wel ja Avics, ik heb wat inlichtingen ingewonnen en het zou best kunnen dat het allemaal undercover agenten zijn van de Mossad. Maar sshht! Hou dat nog even onder ons 😉

   Like

 2. Dat was het eerste waar ik aan dacht! Ratten zijn bijzondere diertjes die al eeuwen lang worden gebruikt door Jan en alleman om de vijand te vergelijken…Meest recent de nazi’s en de communisten (en ik op het werk maar dat kostte me de baan).
  Deze mossad actie zou wel in het verlengde liggen van chemische en biologische acties door hen geregisseerd of uitgevoerd in het nabije verleden. Hun biologische oorlog tegen Afrikanen d.m.v. AIDS, injectie met gif in het oor van Meshal, manipulatie van sprinkhaanpopulaties in Egypte, dresseren van haaien m.b.v. zenders vanuit Eilat om het toerisme om zeep te helpen weer in Egypte en het ontwikkelen van biologische wapens die uitsluitend vat hebben op mensen met niet joods DNA.
  Het lijkt er op dat Israël zijn duivelse intellect nu weer heeft aangewend om Iran via de riolen uit te schakelen. Sommige groepen deinzen voor niets terug. A propos mijn Vlaamse reus is zes kg. zwaar dus de Mossad heeft hier inderdaad vervaarlijke waterkonijnen gecreëerd.

  Like

Reacties zijn gesloten.