Libanese professor: De rijke Joden stuurden de arme Joden naar de gaskamers in WOII +video

Jodenhaat, Israëlhaat, anti-Zionisme, demonisering en criminalisering van het Zionisme, stigmatiseren van Joden en Israëliërs, negationisme, ontkenning van de Holocaust, het komt allemaal uit één en dezelfde antisemitische trommel. Echter, het wordt hoog tijd dat in het Westen wat meer aandacht wordt geschonken aan het Islamitisch antisemitisme want in de moslimwereld loopt het echt de spuigaten uit en dat tot op de hoogste niveaus.

In de bijgaande videoclip is een kort uittreksel te zien waarin de Libanese ‘professor’ Hassan Jouni, die internationaal recht doceert aan de Universiteit van Libanon, uitleg geeft bij de “zogenaamde Holocaust” op de Joden tijdens het nazi tijdperk 1933-1945. Volgens de professor waren het “de rijke Joden die de arme Joden naar de gaskamers hebben gezonden, nadat de Zionisten het eerder op een akkoordje hadden gegooid met Reichsführer Adolf Hitler in ruil voor hun vertrek uit Duitsland.”

De antisemitische drek van deze Libanese professor werd op 17 februari 2013 uitgezonden op de Libanese TV zender Al-Manar TV. Ongelooflijk toch dat zoiets kan uitgezonden op de openbare omroep van Libanon. Zoiets is enkel mogelijk als dit soort troep vanuit de Libanese regering zèlf wordt aangemoedigd en gefinancierd net zoals dat eveneens het geval is in de Gazastrook met Hamas dat Al Aqsa TV dirigeert en Al Fatah op de West Bank de Palestinian Authority TV controleert.

Professor Hassan Jouni van de Libanese Universiteit:

“De Zionisten gooiden het op een akkoord met Hitler. Natuurlijk hebben zij hem aan de macht geholpen en volgens dat akkoord kwamen de rijke goed opgeleide Joden samen [om Duitsland te verlaten], en werden in ruil de arme Joden, de linksen, de communisten en nog anderen, geëxecuteerd.

Het waren de armen onder de Joden die getroffen werden door de zogenaamde “Holocaust” en [het waren] meer bepaald de linksen en de communisten die de nazi ideologie verwierpen.”


Bronnen:

  1. Memri TV: Lebanese Professor Hassan Jouni: Rich Jews Sent Poor Jews to the Holocaust [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.