Nieuwe dansgekte ‘Harlem Shake’ slaat ook toe in Tunesië en in Egypte +4 muziekvideo’s

De Harlem Shake, die in heel Europa en de rest van de Westerse wereld heeft toegeslagen, heeft nu ook het Midden-Oosten bereikt. De Harlem Shake is sinds begin februari 2013 een echte rage geworden op het Internet.

De video hierboven (19.080 hits) werd in Egypte opgenomen met op de achtergrond de piramiden van Gizeh. Al Jazeera bericht dat enkele Egyptenaren die aan deze clip deelnamen achter de tralies belandden toen zij hun hemden en t-shirts uittrokken en hun (mannelijke) naakte bovenlijf toonden.

Hieronder is een video  (419.132 hits) uit Tunesië die begint met het overbekende Gangnam Style van de Zuid-Koreaan SPY, en snel overgaat in de Harlem Shake. Ik ben benieuwd hoe lang nog deze Arabische clips van Harlem Shakers zullen ontsnappen aan de islamistische censuur. Ik vrees het ergste!

De volgende videoclip is de Joodse Orthodoxe Harlem Shake (92.961 hits). Als u het mij vraagt ziet het er allemaal bijzonder kosjer uit 🙂

Mijn persoonlijke favoriet van de Harlem Shake is de vierde hier onderaan getoond videoclip (4.388.341 hits).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.