West Bank Unplugged afl.29: In Disco Layal in Bethlehem valt de ‘satanische bezetting’ best mee

layal18

Vandaag zijn we weer terug in de “bezette gebieden” waar het leven van de Palestijnen door die “satanische Zionistische bezetter” tot een “hel op aarde” wordt gemaakt. Hoe het dagelijks leven in die ‘Hel op de West Bank’ in werkelijkheid is, is een goed bewaard geheim. Type op Google het woord ‘Gaza’ of ‘West Bank’ in, en u zal niks vinden behalve kommer en kwel en veel bloederige plaatjes.

layal16

Onzin natuurlijk. Vele Palestijnen die het zich kunnen permitteren [lees: zich verrijkt hebben dankzij de gulle donaties van de westerse landen en op de kap van de rest van de Palestijnse bevolking], weten waar ze terecht kunnen op de West Bank. Mits wat speurwerk kan iedereen daar zelf ook achter komen. En voor wie dat niet kan zijn er op deze blog nog altijd de rubrieken “Gaza Unplugged” (117 artikelen) en “West Bank Unplugged” (25 artikelen) gestoffeerd met bijna 2.000 foto’s [!], om hen de weg te wijzen naar “de andere kant” van het Israëlisch-Palestijns verhaal waar u nergens anders wat van hoort.


layal12

Vandaag werpen we een blik in de discotheek Disco Layal em Bel in Bethlehem op de West Bank. De foto’s zijn weggeplukt van hun Facebookpagina: http://www.facebook.com/DiscoLayal. Eh? Een discotheek op de West Bank? Wel ja, waarom niet? Palestijnen genieten van het leven en geen Jood of Israëliër die hen de geneugtes van het leven ontzegt, ook al beweren duizenden pro-Palestijnse ngo’s, naties, regeringen precies het tegenovergestelde en zou er integendeel een etnische zuivering onder Palestijnen plaatsvinden. Nazipropagandaleider Joseph Goebbels orakelde destijds: “Als de leugen maar vaak genoeg herhaald wordt, krijgt zij de schijn van waarachtigheid mee.”

Disco Layal (Layal Lounge) opende ongeveer drie jaar geleden de deuren in de Al Sahelstraat in Beit Jala nabij Bethlehem. Samen met Disco Bar Cosmos één van de populairste plekken in Betlehem (Beit Jala).

Video: Optreden van DJ Blu (Mohamad Al Azrak) in de Layal Lounge

layal03a
layal04a
layal05
layal06
layal07
layal09
layal08
layal10
layal11
layal02
layal13
layal14
layal15
layal17
layal19
layal20
layal01a


Bronnen:

The Jerusalem Post: New Stars Light Up Bethlehem Nightlife [lezen]

Een gedachte over “West Bank Unplugged afl.29: In Disco Layal in Bethlehem valt de ‘satanische bezetting’ best mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.