Palestijnse expert op Hamas TV: ‘Martelaarschap is de meest verheven vorm van Jihad’ +video

Zoals bekend brengt de Amerikaanse president Barack Obama binnen enkele weken een bezoek aan Israël en de Palestijnse gebieden, in een poging om het vastgelopen vredesproces nieuw leven in te blazen. Intussen floreert de haatindustrie via de Palestijnse media jegens Israël en de Joden als nooit tevoren.

Het Internet wordt de laatste maanden overspoelt met videobeelden van TV-uitzendingen op de Palestijnse openbare omroepen in Gaza en op de West Bank en is, sinds het einde van het offensief in Gaza in november 2012 en de erkenning van ‘Palestina’ in de VN, zichtbaar toegenomen. Wat het Palestijnse leiderschap hiermee tracht te bereiken wordt allesbehalve geïnspireerd door de intentie zich te verzoenen met het bestaansrecht van Israël en nog het minst van al om in vrede te leven naast of met de Joodse staat.

Een zoveelste voorbeeld van Islamistisch antisemitisme, geproduceerd door de Palestijnse Joden- en Israëlhaatindustrie via de openbare media, is het volgende uittreksel uit een interview met Ja’far Abd Al-Salam. De professor, die nota bene de secretaris-generaal is van de Associatie van Islamitische Universiteiten, is een echte Palestijnse autoriteit op het gebied van religieuze zaken in het bijzonder mbt de Islam.

Het bewuste interview werd uitgezonden op 21 januari 2013 op Al Aqsa TV, de openbare omroep van Hamas in de Gazastrook. Die zender wordt niet enkel bekeken door de miljoenen Palestijnen in Gaza en de West Bank en de omringende Arabische wereld, maar gaat via satellietkanalen ook wereldwijd en wordt zelfs in België en Nederland ontvangen en bekeken! MEMRI TV vertaalde het interview en plaatste het op 17 februari 2013 op zijn account op YouTube. Hedenochtend vertaald naar het Nederlands door Brabosh.com.

Ja’far Abd Al-Salam:

“De geest van het verzet wordt gevoed door de ideologie van de Islam. Allah verkrijgt van de gelovigen hun levens en hun eigendom in ruil voor het Paradijs. Voor een moslim is het leven waardeloos tenzij het wordt weggeschonken en besteed wordt voor het heil van Allah. Deze cultuur wordt gevoed door de Islam en door het patriottisme.

Enkel ontzaglijk lijden creëert een groot man. De grote pijn van het martelaarschap leidt naar een grote beloning in het Paradijs. Broeder, deze cultuur bestaat niet in het Westen, omdat de Westerlingen het menselijk leven erg hoogschatten.”

Interviewer:

“Zij focussen zich op het materiële ten koste van het spirituele.”

Ja’far Abd Al-Salam:

“Misschien heeft u ook opgemerkt wat de Joden – of Zionisten – nog het meest van al schrik inboezemt, de angst is om gedood te worden. Wij kennen dit soort angst niet. Het staat vast dat de Islam [zelfmoord operaties] bekijkt als het brengen van een offer en als de meest verheven vorm van de Jihad wordt beschouwd.”


Met dank aan EoZ voor de hint.

Bronnen:

  1. Elder of Ziyon: “Suicide bombing the most lofty form of Jihad” [lezen]
  2. Memri TV: Islamic Universities Association Sec.-Gen. Ja’far Abd Al-Salam Extols Martyrdom as “the Most Lofty Form of Jihad” [lezen]

Een gedachte over “Palestijnse expert op Hamas TV: ‘Martelaarschap is de meest verheven vorm van Jihad’ +video

  1. Het grappige is alleen dat de kinderen & familie leden van deze professoren of andere hooggeplaatste Arabische Bozo’s nooit de behoefte voelen voor dit hoog geprezen martelaarschap. Deze kinderen voelen véél méér voor de verfoeide Westerse geneugten en de miljoenen EU$ die daarvoor nodig zijn en hebben liever een plaats in een 5* Hotel dan in het *Paradijs!

    Mijn vraag is dan ook hoelang de ‘kleine man uit Arabie zich nog zal laten gebruiken voor dit soort ‘verhevenheid in plaats van deze ‘eer met liefde af te staan aan de kinderen & kleinkinderen van hun corrupte leiders met hun valse boodschap.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.