West Bank Unplugged afl.27: Bekomen van de bezetting kan in Golden Park Resort in Beit Sahour

gold21a

De mythe van pure armoede en kwellingen die aan de Palestijnen op de West Bank door de Zionistische bezetter wordt opgelegd, weerleggen is geen eenvoudige zaak. Je moet weten, waar en hoe je naar zoekt, want de welvaart op de West Bank wordt angstvallig verborgen gehouden. Een eenvoudige zoektocht naar ‘images’ via Google levert niks op, behalve dan de klassieke kommer en kwel, kapot geschoten gebouwen, bloederige kinderen en meer van dattum. Het Internet bulkt uit van dergelijke eenzijdige beeldvorming. Dat is nu eenmaal het beeld dat ons door de westerse propaganda met de hulp van Pallywood continu wordt ingepeperd en dat beeld is op z’n minst onvolledig of volkomen verdraaid.

gold09a

Vandaag in de kijker het vakantiecentrum The Golden Park Resort, gelokaliseerd in Beit Sahour, een buitenwijk van Bethlehem op nauwelijks 1 ½ kilometer van het centrum van de Bijbelse geboortestad van de christen messias Jezus Christus. Het vakantiecentrum is amper één kilometer verwijderd van de Christus Geboortekerk en de Graftombe van Aartsmoeder Rachel ligt een steenworp verder verwijderd. Website van het vakantiecentrum: http://goldenparkresort.ps/. De ca. 16 plaatjes die ik hier heb bijgevoegd, spreken voor zichzelf en behoeven geen verdere commentaar.


gold01a

En nee, het is niét de schuld van Israël dat op de West Bank de welvaart door het Palestijnse leiderschap zo ongelijk wordt verdeeld. Dat het geld diegenen waarvoor het wordt bedoeld zijn bestemming niet bereikt. Voor klachten daaromtrent moet u zich wenden tot de hulporganisatie voor Palestijnen met name de UNRWA, tot president Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit en zijn kliek die de kassa beheren en die massa westerse ngo’s, pro-Palestijnse organisaties en westerse landen die elke maand  kritiekloos bakken euro’s en dollars storten in de bodemloze kassa van de corrupte PA.

gold02a
gold03a
gold04a
gold05a
gold06a
gold07a
gold10a
gold11a
gold14a
gold12a
gold13a
gold20a
gold23a

Een gedachte over “West Bank Unplugged afl.27: Bekomen van de bezetting kan in Golden Park Resort in Beit Sahour

  1. Ben benieuwd wat Nederlands oud PM v. Agt, huidig minister v. BZ Timmermans, v.d. Broek, Gretta Duisenberg, een ander Joods geluid & al hun manipulerende vrienden in Nederland & Belgie, die ons altijd het omgekeerde willen doen geloven, vinden van deze ‘doffe ellende.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.