De Palestijnse nazi-imitatie jeugdbeweging bereidt zich voor op de Jihad [Khaled Abu Toameh]

hamas-naziGaza Stad, vrijdag, 7 december 2012, tijdens de viering van de 25ste verjaardag van het bestaan van Hamas. Premier Ismail Haniyeh (2de van links) en Khaled Meshaal (3de van links), leider van het politburo, kijken vertederd toe hoe een Palestijnse kleuter in camouflagepak een kartonnen qassamraket aansleurt. De bodyguards die zich achter de Hamasleiders hebben opgesteld vertrouwen het zaakje toch niet helemaal. Het zou wel eens een echte kunnen zijn, een geïnstigeerd Joods complot. He he.. 😉

Het is verontrustend dat slechts enkele van de tientallen door het Westen gefinancierde mensenrechtenorganisaties die actief zijn in de Gazastrook hebben geprotesteerd tegen het kindermisbruik van Hamas. Zelfs het Kinderfonds van de Verenigde Naties [Unicef​​], dat werd opgericht om werkzaam te zijn voor de rechten van kinderen in het belang van hun voortbestaan, hun ontwikkeling en bescherming, moet Hamas nog veroordelen voor het rekruteren van schoolkinderen voor zijn militair apparaat.

Duizenden Palestijnse schoolkinderen hebben in de Gazastrook militaire training gekregen om hen voor te bereiden op de jihad tegen Israël.

Volgens Mohamed Siam, een hoge ambtenaar van het door de Hamas bestuurde ministerie, hebben ongeveer 9.000 middelbare schoolleerlingen zich al aangesloten bij 36 (trainings)kampen in de Gazastrook en hen wordt geleerd hoe zij verschillende soorten wapens moeten gebruiken en hoe zij om moeten gaan met explosieven.

Hamas zegt dat het doel van de kampen is om Palestijnse kinderen zowel militair als psychologisch voor te bereiden op de “bevrijding van Palestina, van de rivier [de Jordaan] tot aan de [Middellandse] Zee”, met andere woorden Israël in zijn geheel.

Hoe kan iemand praten over de tweestaten oplossing als duizenden Palestijnse kinderen worden getraind om wapens en explosieven te gebruiken om Israël te vervangen door een islamitische staat? Gelooft Mahmoud Abbas echt dat deze schoolkinderen ooit zijn strategie van vrede met Israël zullen accepteren? Dit zijn vragen die het Westen zichzelf moet stellen voordat er nogmaals druk wordt uitgeoefend om te komen tot een tweestaten oplossing.

De training wordt gehouden onder toezicht van het Ministerie van Onderwijs van de Hamas regering en de trainingskampen zijn Al-Futuwwa [jeugd en geestelijk ridderschap] genoemd.

Volgens Wikipedia was Al-Futuwwa de naam van de pan-Arabische fascistische en nationalistische jeugdbeweging in de stijl van de Hitlerjugend [Hitlerjeugd] die in de jaren 1930 en 1940 in Irak bestond. In 1938 stuurde de Al-Futuwwa jeugdorganisatie een afgevaardigde naar de bijeenkomst van de nazipartij in Neurenberg, en op zijn beurt was Baldur von Schirach, de leider van de Hitlerjugend, gastheer. In 1941 namen de fascistische pan-Arabische Al-Muthanna vereniging en de Al-Futuwwa beweging deel aan de Farhud aanval op de joodse gemeenschap van Bagdad.

Vorige week, tijdens een diploma-uitreiking voor duizenden schoolkinderen, verklaarde premier Ismail Haniyeh van Hamas dat zijn beweging van plan was om een militaire academie voor training en opleiding van leerlingen van de groepen 7 tot en met 9 op te richten. Het doel is, zei hij, om de Palestijnse kinderen voor te bereiden op de jihad tegen de ‘zionistische entiteit’.

Toen hij de cadetten toesprak, verklaarde Haniyeh: “Jullie zijn de toekomstige leiders. Jullie zullen jullie mensen leiden naar vrijheid en waardigheid. De Al-Futuwwa zal eindigen in een overwinning en in de bevrijding van heel Palestina, van de rivier de Jordaan tot de Middellandse Zee ”.

Zoals valt te verwachten hebben ouders in de Gazastrook niet geprotesteerd tegen deze vorm van kindermishandeling. Veel ouders schijnt in feite het idee dat hun kinderen worden opgeleid hoe ze explosieven en verschillende soorten wapens moeten hanteren wel aan te staan.

Het is nog verontrustender dat slechts enkele van de tientallen door het Westen gefinancierde mensenrechtenorganisaties die actief zijn in de Gazastrook hun stem hebben verheven tegen het kindermisbruik van Hamas. Zelfs het Kinderfonds van de Verenigde Naties [Unicef​​], dat werd opgericht om werkzaam te zijn voor de rechten van kinderen, in het belang van hun voortbestaan, hun ontwikkeling en bescherming, moet Hamas nog veroordelen voor het rekruteren van schoolkinderen voor zijn militair apparaat.

Veel van de Hamas-kinderen zullen ongetwijfeld naar het front worden gezonden tijdens de volgende ronde van de strijd tegen Israël. Sommigen zullen ook op zelfmoordmissies tegen de ‘zionistische vijand’ worden gestuurd, terwijl anderen zullen worden voorzien van geweren en raketten om die te gebruiken tegen Israëlische doelwitten.

Door het vergiftigen van de harten en de geesten van schoolkinderen voedt Hamas een hele generatie Palestijnen op tot het verheerlijken van zelfmoordterroristen, jihad en terrorisme.

En dit gebeurt op een moment dat sommige regeringen en leiders in het Westen het hebben over de noodzaak om het vredesproces tussen de Palestijnen en Israël te doen herleven – en op een moment dat de Palestijnse Autoriteit zich inspant om tot overeenstemming te komen met Hamas.

Dit zijn vragen die Abbas zichzelf moet stellen als hij nog steeds naar eenheid zoekt met Hamas en het Westen zou er goed aan doen zich die vragen ook te stellen.

door Khaled Abu Toameh

Hamasmilitities geven hun ervaringen door aan de volgende generatie die staat te trappelen van ongeduld om zoveel mogelijk Joden te vermoorden “Jong geleerd is oud gedaan.” Hamasmilitieleden geven hun ervaringen door aan de volgende generatie, die staat te trappelen van ongeduld om zoveel mogelijk Joden te vermoorden.


Bronnen:

  1. Gatestone Institute: Palestinians’ Nazi-Style Youth Movement Prepares for Jihad door Khaled Abu Toameh [lezen]
    – vertaald door Wachteres voor E.J. Bron als “De Palestijnse jeugdbeweging in nazi stijl bereidt zich voor op de Jihad” [lezen]
    – overgenomen door Likoed Nederland als “De Palestijnse nazi-imitatie jeugdbeweging bereidt zich voor op de Jihad” [lezen]

Een gedachte over “De Palestijnse nazi-imitatie jeugdbeweging bereidt zich voor op de Jihad [Khaled Abu Toameh]

  1. In de vorige eeuw waren een aantal landen bezig met het ontwikkelen van chemische middelen om onvruchtbaarheid te veroorzaken. O.a. in WO2 en de Koude Oorlog. Dat zou uitstekend van pas kunnen komen in de strook van Gaza om het opofferen van onschuldige kinderen te voorkomen. Bijvoorbeeld via het drinkwater dat uit Israel wordt aangevoerd.

    Like

Reacties zijn gesloten.