Arabische bende bestookt orthodoxe Joden in Jeruzalem met sneeuwballen [video]

Update: 15 januari 17u45″

Ah ja, winterpret in Jeruzalem… 😦

Als Arabische moslims pret willen maken en er zijn wat religieuze Joden te bespeuren, kan de lol blijkbaar niet meer op.  In deze schokkende videobeelden krijgt die winterpret meteen een dergelijk grimmig karakter dat het me onwillekeurig doet terugdenken aan de naziperiode (plaatje onderaan). Op de hierboven getoonde videobeelden, die enkele dagen geleden werden gemaakt, wordt goed zichtbaar wat de Pal-Arabieren begrijpen onder hun “winterpret.”

Eerder deze week gebeurde iets gelijkaardigs in Yitzhar op de West Bank toen wat begonnen was als onschuldige “vriendschappelijke” winterpret, honderden Arabische jongeren de Joodse inwoners van de Kipah Srugawijk begonnen te bestoken met sneeuwballen en korte tijd later die kans aangrepen om rel te schoppen en de Joden daadwerkelijk aan te vallen.

Commentaar van Bare Naked Israel blogger:

“Goed dat het deze keer om sneeuwballen ging en geen stenen. Maar ik ben ervan overtuigd dat het niet de eerste bende islamistische criminelen is die religieuze Joden trekken en duwen, stompen en slaan, in een poging om hen weg te intimideren uit de hoofdstad van Israël.”

Hieronder video-opname uit een andere hoek van een toeschouwer

Van waar kennen we dat nog?

jodenvernedering01Het vernederen en bespotten van Joden was dagelijkse kost in nazi-Duitsland lang vooraleer de Tweede Wereldoorlog begon. Hierboven een plaatje uit 1938 uit Wenen waar Joden worden gedwongen de straatstenen te schrobben onder het oog van politie en omstaanders. Oostenrijk was op 13 maart 1938 ingelijfd bij het Derde Rijk en vanaf dan was er aan “winterpret met Joden” in Oostenrijk geen houden meer aan en dat was beslist geen zaak van Nazi’s alléén. Gewone burgers, mannen, vrouwen en kinderen, konden zich in die tijd best ‘amuseren’ met de Joden… 😦

Met dank aan Ronald en A.W. voor de hint.

Bronnen:

 1. Bare Naked Islam: Jerusalem: Muslim thugs gang up and harass Orthodox Jews [lezen]
 2. Arutz-7:
  – Video: Arabs Chased Away from Jewish Outpost door Gil Ronen [lezen]
  – ‘Friendly’ Arab Snowballs Turn into Rocks in Yitzhar Riot door David Lev [lezen]
  – Police Investigating Gang Attack on Hareidim door Gil Ronen [lezen]
 3. Israellycool: A Snowball’s Chance In Hell Of Peace door Aussie Dave [lezen]
 4. Failed Messiah: Massive Haredi V. Arab Snowball Fight In Jerusalem Leads To Arab Arrests [lezen]
 5. The Algemeiner: Shocking Footage: Arabs Laugh as They Terrorize, Abuse Orthodox Jews in Jerusalem (VIDEO) [lezen]

Gerelateerd:

 • Als het sneeuwt in Jeruzalem maken de Palestijnse kinderen een sneeuwman… euh sneeuwraket [lezen]

4 gedachtes over “Arabische bende bestookt orthodoxe Joden in Jeruzalem met sneeuwballen [video]

 1. Erg jammer dat deze Joden kennelaagdelijk geen vuurwapen bij zich hadden. Als ik in een dergelijke geval door de islamitische vijand zo werd belaagd had ik mijn vuurwapen getrokken en de dichtsbijzijnde islamiet door zijn kamelenkop geschoten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.