Goede Palestijnse moeders bidden voortdurend voor een mooie bloedige marteldood van hun zonen

En de haatcultuur in de Palestijnse gebieden, West Bank en Gaza, blijft ons intussen overspoelen met moordzuchtige berichten en videoboodschappen. Er lijkt maar geen einde aan te komen. Sinds Hamas mooi weggekomen is met het recente conflict in Gaza van november en Mahmoud Abbas zijn papieren staat dankzij de VN in de steigers heeft gezet (nu nog grondgebied vinden waar die staat ook wezenlijk gestalte krijgt), voelen de Palestijnse strijders en terroristen zich blijkbaar gesterkt door zoveel internationale steun voor hun genocidale plannen jegens het Joodse volk van Israël.

De propaganda voor de Jihad jegens Israël is voor de Palestijnen ook een zaak van de vrouwen en vooral de moeders. De bijgevoegde video geeft een interview met Umm Osama, de vrouw van Hamas parlementslid Khalil Al-Hayy, zoals dat werd uitgezonden op Al-Aqsa TV (Hamas, Gaza) op 2 december 2012. De Engelstalige ondertiteling van Memri TV werd naar het Nederlands vertaald door Likoed Nederland.

Luistert u even mee naar de levenswijsheden van mevrouw Umm Osama:

“Vrouwen in Palestina spelen een grote rol in de opvoeding van hun kinderen en om hen aan te moedigen jihad [heilige oorlog] te voeren, omwille van Allah. Dit is absoluut het meest glorieuze wat een vrouw kan doen. Vrouwen spelen hun rol, en zijn niet minderwaardig aan mannen. Als een man Jihad gaat voeren, zegt zijn vrouw niet: “Doe het niet” of probeert hem te stoppen. Zij stimuleert en ondersteunt hem. Zij is degene die zijn uitrusting regelt, afscheid van hem neemt, en blij is.

Zij stimuleert in haar kinderen de liefde voor Jihad en het martelaarschap omwille van Allah. Als moeders hun zonen zoude verhinderen om Jihad omwille van Allah te voeren, wie zou dan Jihad moeten doen? Wie zou Palestina helpen? Palestina is ons dierbaar, en de prijs wordt betaald met onze lichaamsdelen en onze levenslijn.

Is Allah’s beloning niet kostbaar? Allah’s beloning is het Paradijs. Het paradijs verlangt dit van ons: ons bloed, onze lichaamsdelen, en onze inspanningen.”

Mijn zuster, Jihad wordt van ons vereist. Het is onze plicht om Jihad te voeren, omdat ofwel wij voeren Jihad ofwel …”

Interviewer: “Wij willen sterven als martelaren.”

Umm Osama: “Zo is het inderdaad. Ik bid voortdurend: “Allah, laat onze dagen eindigen in martelaarschap.” Ik bid dit zelfs voor mijn man en mijn kinderen. Niemand van ons wil sterven in onze bedden. Wij bidden dat Allah ons het Paradijs zal laten beërven.”


Bronnen:

  1. Likoed Nederland: Goede moeders bidden voortdurend voor de dood van hun zoon [lezen]
  2. Memri TV videos: Wife of Hamas MP Al-Hayya: A Woman’s Role Is to Instill Love of Jihad and Martyrdom in Her Children [lezen]