Naftali Bennett maakt op CNN in 19 sec. brandhout van Hamasregime in de Gazastrook [video]

De 19 seconden sprint van Naftali Bennett

De stem van Israël wordt nauwelijks ergens gehoord. Iedereen houdt nu eenmaal meer van de Palestijnen, van de helden van Hamas die het met ware doodsverachting opnemen tegen dat oppermachtige Zionistische leger en dat zijn hart en ziel verkocht heeft aan die lieve ouwe grijsaard Abu Mazen (alias Mahmoud Abbas), den bompa van de PA.

Het komt er dus op aan om, eens een Israëlische politicus toevallig toch de kans krijgt om ook maar wat te zeggen, dat op de kortst mogelijke tijd te doen. Dus, hoe kan je iets zinnigs over Hamas zeggen, wanneer u daarom gevraagd wordt, in zijn meest compacte vorm?

Naftali Bennett van de partij Bayit Yehudi (Joods Huis) deed het in 19 seconden tijdens een interview met de Amerikaanse TV-zender CNN.

De 40-jarige Naftali Bennett, een reserve legermajoor en gewezen commandant van de speciale gevechtseenheid Sayeret Matkal van het IDF, is de huidige rijzende ster in de Israëlische politiek. De laatste peilingen voorspellen voor zijn rechts-conservatieve partij 15 tot 16 zetels in de Knesset, waarmee hij de Arbeidspartij de loef afsteekt en aldus in het kielzog komt van de Likoedpartij van premier Benjamin Netanjahoe.

In dit interview met CNN van 21 november 2012 maakt Naftali Bennett komaf met de terreur,
eindelijk nog eens een goede Israëlische debatteur die behoorlijk Engels spreekt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.