Opmerkelijke ‘kunst tentoonstelling’ in de Birzeit Universiteit van Ramallah, West Bank [in beeld]

kunst01

Het officiële persagentschap van de Palestijnse Autoriteit van de ‘gematigde’ president Mahmoud Abbas, bracht op 4 december 2012 op zijn website een beeldimpressie van de opening een kunsttentoonstelling in de BirZeit Universiteit nabij Ramallah op de Westelijke Jordaanoever.

Zoals u aan de bijgevoegde plaatjes kan merken, hebben de ‘gematigde’ Palestijnse ‘kunstenaars zich duidelijk laten inspireren door de recente oorlog in Gaza van Hamas tegen Israël tijdens het verdedigingsoffensief Operation Pillar of Defense 14-22 november 2012. De kunsttentoonstelling is een regelrechte aansporing tot haat en destructie.

Te bedenken dat de vernissage van deze kunsttentoonstelling vier dagen eerder plaatsvond vóóraleer Hamasleider Khaled Meshaal met zijn gevolg op zaterdag 8 december 2012 via een monsterachtige Qassam M-75 lange-afstandsraket het podium betrad om zijn honderdduizenden aanhangers op te hitsen tot haat en strijd tegen Israël en vernietiging van de Joodse staat.

Intussen is ook het “M-75” parfum te koop op de West Bank dat ontwikkeld werd in Gaza. Het parfum werd eveneens genoemd naar de lange-afstandsraket Qassam M-75, waarvan er enkele werd afgevuurd op Jeruzalem en Tel Aviv en zware schade aanrichtte aan een flatgebouw in Rishon Lezion. Het plaatje hieronder is dat van een winkel in Ramallah. Het parfum geurt overheerlijk naar dood en verderf (ieder zijn goesting) en wordt aangeboden aan zowel mannen (groen) als voor vrouwen (roze).

kunst08

Meer “kunst” plaatjes bekijken:

kunst03
kunst04
kunst07
kunst02

kunst05
kunst06

Gaza, 8 december 2012: massameeting van Hamas

kunst09


Bronnen:

  1. Elder of Ziyon: West Bank university celebrates terrorism in “art exhibit” [lezen]

Gerelateerd:

  • Wie is de mooiste van de klas: de radicale of de gematigde Palestijn? door Khaled Abu Toameh [lezen]
  • Eerste Hamasbetoging sinds 2007 op de West Bank roept op om meer raketten op Tel Aviv [lezen]
  • Haat en destructie tegenover de kwaliteit van het bestaan door Missing Peace [lezen]
  • Introductie nieuwe parfum in Gaza genaamd naar M-75 raket, geurt naar bloed en terreur + video [lezen]
  • De naakte Fallus van Hamas op het podium in Gaza, zegt meer dan duizend woorden [meer]
  • Uitbundig ‘Overwinningsfeest van de Qassamraket’ in Gaza nav 25 jaar bestaan Hamasterreur [meer]