Tunesische sjeik: De Arabische Lente zal pas voltooid zijn wanneer alle Joden vernietigd zijn

Israel and the WorldVroeger heette het “Die Juden sind unser Unglück!
In hedendaagse taal wordt dat “Het is allemaal de schuld van Israël!”

Is het u ook al opgevallen dat men steeds minder de connotatie ‘Arabische Lente‘ hoort uitspreken wanneer iemand het wil hebben over de grote moslimoorlogen, revoluties en burgeroorlogen die al bijna twee jaar doorheen het Midden-Oosten razen? Tienduizenden fanatieke moslims slachten tienduizenden andere moslims af en dat met methodes die doen terugdenken aan de religieus geïnspireerde Kruistochten tijdens de Middeleeuwen. Wat werd er toen toch op los gehakt dat het een lieve lust was!

En de wereld kan er nog steeds maar niet genoeg van krijgen. Vandaag schuimen bloeddorstige, plunderende, verkrachtende Arabische moslimlegers en andere militair geschoeide bendes, dagelijks de moslimlanden af en hakken in op al diegenen die zich al dan niet toevallig op hun pad bevinden. “Mijn Allah is Groter dan jouw Allah!  Verdommese heidene! Hier, pak aan, sjlasjjj…!” en ergens in het Midden-Oosten rolt er weer een hoofd over de grond. Moordlust is letterlijk de rode draad in het verhaal van de eveneens religieus geïnspireerde Arabische Lente. Het ene bloedige regime wordt vervangen door een zo mogelijk nog bloediger regime.

En ergens in die grote oceaan van haat en geweld, donkerrood gekleurd door al dat bloed dat in brede beken vanuit de verduisterde Arabische wereld en doorheen de zandwoestijnen naar toevloeit, drijft een kleine verlichte oase die tot nog toe aan het geweld van de Arabische Nachtmerrie kon ontsnappen: Israël. Maar… voor hoelang nog? Steeds luider klinken de stemmen vol Jodenhaat en miljoenen vingers die naar Israël wijzen als de dader, de aanstichter achter al die duizenden doden. Want als er één ding is dat al die bloeddorstige stemmen doet samenklinken dan is dat de Jodenhaat. Universele haat uit alle landen en volkeren doorheen alle tijden.

Bij de video hierboven: Een sprekend voorbeeld van Jodenhaat, afkomstig van een sjeik uit een land waarvan tijdens de Arabische Lente het ene regime werd vervangen door een ander is wat deze sjeik uit Tunesië weer uitbraakt. Wat volgt zijn gedeelten uit een vrijdagse preek in Rades (Tunesië) van de islamitische sjeik Ahmad Al-Suhayli, uitgezonden op Hannibal TV (Tunesië) op 30 november, 2012. De haatspraak werd opgevist en ondertiteld door Memri TV en door Likoed Nederland vertaald naar het Nederlands.

Aldus sjeik Ahmad Al-Suhayli:

“Sinds de dagen van de profeten, zijn de Joden hardnekkig. Ze kwamen in opstand tegen de decreten en wetten van Allah. Wanneer Allah hen beval om iets te doen, deden zij precies het tegenovergestelde.

[…]

De Joden zijn doorgegaan met hun schendingen en overtredingen. Die vervloekte zionistische joden had zelfs het lef om de profeten van Allah te doden. Allah zei: “Zij werden getroffen met vernederingen en ellende, zij haalden zich de toorn van Allah op de hals, omdat zij Zijn tekenen verworpen, Zijn profeten doodden zonder reden, en afweken en in opstand kwamen.”

In de dagen van Allah’s profeet David, werd een groep Joden veranderd in apen, omdat zij de wetten van Allah overtraden.

[…]

De Koran legt de kwaadaardige geest van de Joden bloot.

[…]

Toen zij de verdragen en overeenkomsten met de profeet Mohammed in Al-Madina schonden, verbande hij hen en verdreef hen uit Al-Madina. In de moderne tijd verzamelde deze vervloekte bende zich opnieuw in Palestina, door middel van misleiding en bedrog. Toen kwam de Balfour Declaratie. Het was Balfour, de Britse minister van Buitenlandse Zaken toen, die in 1917 de Joden bijeen bracht in Palestina en Jeruzalem. En hij riep de vreemde mogendheden op te helpen, door hen van geld en wapens te voorzien.

Dit Balfour Declaration was een tragedie en een catastrofe voor de Palestijnen in het bijzonder, en voor de Arabische en islamitische natie in het algemeen. Hij beloofde een land dat niet van hem was aan mensen die het niet verdienen – want het land is niet van de Joden – om de weg te effenen voor de racistische zionistische beweging die Palestina en Jeruzalem regeert. Inderdaad, dat is wat er is gebeurd.

[…]

Kijk naar die zionisten. Nadat een bus in Tel Aviv werd opgeblazen door iemand die martelaar wou worden, haastten zij zich een wapenstilstand te sluiten. Toen toonden de Arabische en islamitische mensen hun vastberadenheid, en stond als één man op om de geschonden eer van de islamitische natie te verdedigen.

[…]

Broeders, de Arabische lente waarover de media spreken zal geen echte lente zijn, als wij onze broeders in Gaza niet ondersteunen, en niet zij aan zij met hen staan, om deze Joden uit Palestina te verdrijven en om Jeruzalem te bevrijden.

[…]

Oh Allah, net zoals je de mensen van ‘Aad en Thamoed vernietigde, vernietig deze bende Joden. Sla ze met een afschrikwekkende kracht die hen zal vernietigen.

[…]

Oh Allah, U weet alles wat die vervloekte Joden hebben gedaan – de corruptie die zij op aarde hebben verspreid, hoe zij mensen van Uw pad afbrengen, en hoe zij Uw dienaren vernederen.

Sla hen met een verwoestende klap, laat er geen een overblijven. O Heer, scheur hen in stukken scheuren en verspreid hen over het hele land, zoals U deed met hun volgelingen, omdat zij de heiligdommen van de islam hebben opgeroepen.

‘Binnenkort zullen de onrechtvaardigen weten wat voor plagen hen zullen overkomen.’

‘Oh Heer, laat niet een van hen bestaan op aarde, want als U dat doet, zullen zij uw dienaren verleiden, en zullen zij slechts zondaars en ongelovigen verwekken.’

Allah, maak de baarmoeders van hun vrouwen onvruchtbaar en verdor de lendenen van hun mannen. Sla hen met Uw haat en toorn, o U die zware straf en kwelling kan uitdelen.”


Bronnen:

  1. Likoed Nederland: Arabische lente pas compleet als de Joden vernietigd zijn [lezen]
  2. Memri TV: Tunisian Cleric Ahmad Al-Suhayli Calls the Jews Prophet Slayers and Apes, Prays for Allah to Annihilate Them [lezen]

2 gedachtes over “Tunesische sjeik: De Arabische Lente zal pas voltooid zijn wanneer alle Joden vernietigd zijn

  1. Ik kan er maar één woord voor bedenken, ziekelijk! Ook Arafat heb ik diverse malen horen schreeuwen Jihad, jihad, jihad, jihad, jihad en ik geloof nooit dat dit het Arabische woord voor vrede is.

    Like

  2. Volgens mij is de vertaling van “arabische lente” in het arabisch of ‘jihad’ of ‘itbach el-jahud’.
    Iets anders kan het niet zijn…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.