Introductie nieuwe parfum in Gaza genaamd naar M-75 raket, geurt naar bloed en terreur + video

“De overwinning heeft nog nooit zo zoet geroken,” althans toch volgens de winkel die de nieuwste parfum in Gaza aan de man/vrouw tracht te brengen. De parfum, die in een groenkleurige fles op de markt wordt gebracht (groen is de kleur van de Islam èn van Hamas) kreeg de naam mee van de lange-afstandsraket “M-75” -raket, waarvan een replica van zes meter hoogte op het podium prijkte tijdens de de viering van het 25-jarig bestaan van Hamas.

M-75-parfumDeze M-75 is een raket waarvan het bereik in de wapenfabrieken van Hamas onlangs en met de hulp van Iraanse technologie, werd uitgebreid tot minstens 75 kilometers. Enkele van deze raketten werden tijdens de recente Gaza oorlog door Hamas afgevuurd op Jeruzalem en Tel Aviv, maar misten hun doel of werden tijdig onderschept door het Iron Dome raketafweersysteem. Wel werd een zware inslag genoteerd in Rishon Lezion die heel wat schade berokkende in een straal van 250 meter..

Deze aanvallen ontketenden enorme vreugde onder de Gazanen en de M-75 raket werd aldus een nieuw icoon van de terreuroorlog van Hamas tegen Israël. Na acht dagen strijd trok het IDF zich voortijdig terug uit de strijd onder druk gezet door de gregeing van Barabck Obama. Hamas interpreteerde die Israëlische aftocht als een overwinning en sindsdien kan de pret niet meer op in Gaza.

Het nieuwe parfum onder de naam “M-75” werd in Gaza ontwikkeld door een lokaal schoonheidsmiddelenbedrijf, zeggende dat het M-75 parfum “aangenaam een aantrekkelijk is net zoals de missiles van het Palestijnse verzet.” Het parfum komt in mannelijke en vrouwelijke geuren en kost tweemaal de prijs van andere parfums omdat het ingrediënten bevat die “de overwinning op Israël in de Gazastrook op waardig is.”

Het is overigens niet de eerste keer dat een parfum in het Midden-Oosten wordt genoemd naar terreuractiviteiten tegen Israël. Na de Tweede Libanon Oorlog in 2006, werd een parfum op de markt gebracht onder de slogan “de geur van het verzet” die enkele maanden na het einde van de oorlog in Libanon werd gelanceerd.

raketten8aDe inmiddels beruchte Fallus van Hamas. Gaza Stad, vrijdag, 7 december 2012. De terroristenbende van Hamas viert 25-jarig bestaan met een replica van de reusachtige lange-afstandsraket M-75 op het podium, als symbool voor de strijd om de vernietiging van Israël.


Met dank aan Katrien A. voor de hint.

Bronnen:

  1. Ynet News: Gaza perfume named after M-75 missile [lezen]
  2. The Jerusalem Post: Gaza perfume sales soar with rocket name [lezen]
  3. Jewish News One: Gaza M75 missile perfume ‘scent of victory’ [lezen]

Gerelateerd:

  • De naakte Fallus van Hamas op het podium in Gaza, zegt meer dan duizend woorden [meer]
  • Uitbundig ‘Overwinningsfeest van de Qassamraket’ in Gaza nav 25 jaar bestaan Hamasterreur [meer]

Een gedachte over “Introductie nieuwe parfum in Gaza genaamd naar M-75 raket, geurt naar bloed en terreur + video

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.