De naakte Fallus van Hamas op het podium in Gaza, zegt meer dan duizend woorden

raketten8aZoals iedereen met eigen ogen kon vaststellen op het VRT-journaal van gisteravond, is wat Hamas betreft geen onderhandelde vrede mogelijk met Israël. Enkel de gewapende strijd om de herovering van Palestina (dat betekent concreet: het hele grondgebied van Israël, “van de rivier tot aan de zee”), is de enig mogelijk optie voor Hamas, de Islamitische Jihad en het dozijn andere Palestijnse terreurfacties dat Gaza rijk is.

hamas25logo3De kartonnen ‘M-75’ raket die op het podium werd opgesteld, door mezelf omgedoopt tot de “Fallus van Hamas“, met inbegrip van het logo van 25 jaar Hamas (plaatje rechts), vertellen meer keer dan wat in duizend woorden te zeggen is en onderstrepen eens te meer de onverzettelijkheid van Hamas om op vreedzame wijze met Israël tot een compromisvolle, veilige en duurzame vrede te komen.

Die ‘M-75’ raket (ook op het logo te zien) is een raket die door middel van Iraanse technologie tot een lange-afstandsraket werd omgeturnd en waarvan er enkele werden afgevuurd op Jeruzalem en Tel Aviv.

PALESTINIAN-ISRAEL-GAZA-HAMAS-MESHAAL

De kleur GROEN van Hamas, is de kleur van de Islam. Geen plaats dus voor andere religies in het ‘Palestina’ van Hamas. Dat vertelt ook het logo rechtsboven: een Judenrein Palestina, niet naast maar in de plaats van Israël, is voor Hamas de enige optie. Maar eerst… Israël vernietigen.

Voor wie nog twijfelt: Hamas wil geen compromis, het wil Israël hebben en dat kan volgens Khaled Meshaal, een notoir lid van de Moslim Broederschap, alleen met geweld, duizend bommen, raketten en granaten. Dit ten koste van het wel en wee van de eigen bevolking die door Hamas bewust wordt opgeofferd in de strijd om de vernietiging van Israël en de liquidatie van het Jodendom in het Midden-Oosten.

raketten7a

Op de massabijeenkomst waren voor het eerst in zes jaar ook de gele vlaggen van Al Fatah te zien (plaatje hierboven), de partij van de ‘gematigde’ leider Mahmoud Abbas. Aldus wordt de ene helft van het door de Verenigde Naties opgewaardeerde ‘Palestina’ geleid door een terreurorganisatie en een stelletje bebaarde islamistische leiders die een qassamraket aanbidden als ware het een Gouden Kalf.

Dat terwijl de andere helft (op de West Bank) onder leiding van Abbas onlangs zijn ‘gematigd’ nummertje opvoerde in de Verenigde Naties en de steun verwierf van een overweldigende meerderheid van de VN-lidstaten, België incluis. Die erkenning gold dus ook voor Hamas en de Gazastrook, waarvan Mahmoud Abbas ‘op papier’ tevens de president van is, maar dat gegeven lijkt iedereen bewust te ontwijken. [bron]

raketten6aAchter de Fallus van Hamas is een panorama te zien van Jeruzalem, al meer dan 3000 jaar de hoofdstad van het Joodse volk. De boodschap is duidelijk: Jeruzalem moet door en voor de Islam heroverd worden op de Joden met geweld, terreur en raketten. Nooit vrede met Joden en met Israël. “Zionisten, houdt uw paspoorten maar al bij de hand!” slingerde Khaled Meshaal zijn dreigement aan het adres van Israël de joelende mensenzee aanhangers toe vanaf het rakettenplatfom. Als het geen kartonnen ding was geweest had hij die monsterachtige raket ter plekke afgevuurd richting Jeruzalem.

raketten9a


Bronnen:

 1. The Guardian: Khaled Meshaal attends Hamas anniversary rally in Gaza – in pictures [meer]
 2. Joods Actueel: VRT vertaalt “dood aan Israël” in “geen land opgeven” [meer]

Gerelateerd:

 • De naakte Fallus van Hamas op het podium in Gaza, zegt meer dan duizend woorden [meer]
 • Uitbundig ‘Overwinningsfeest van de Qassamraket’ in Gaza nav 25 jaar bestaan Hamasterreur [meer]
 • Khaled Meshaal in Gaza: ‘Vandaag Gaza, morgen Ramallah en dan Jeruzalem, Haïfa en Jaffa’ [meer]
 • Logo van Hamas voor zijn 25ste verjaardag toont waar zijn prioriteiten liggen [meer]

4 gedachtes over “De naakte Fallus van Hamas op het podium in Gaza, zegt meer dan duizend woorden

 1. Intentie om het raketje van karton te maken is wel goed, he, maar niet orgineel. Ze zijn na-apers en verdraaiers.

  Nee, dan de excellente uitvinding van een Israelier om een kartonnen
  fiets te maken overtreft alles. Gelijk ook interesse uit 3e-wereldlanden vanwege low budget. Kyk daar hebben de minderbedeelden echt iets aan!
  Het zijn toch weer die Joodse jongens met hun vernuft!!! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.