De Pella Singers met ‘8 Nights Of Hanukkah’ [muziekvideo]

Overal in de wereld vieren de Joden Chanoeka, het feest van het licht. De Pella Singers uit de VS hebben er een prachtig a capella lied bij gemaakt: “8 Nachten Chanoeka”. Ik wens bij deze al mijn Joodse vrienden en vriendinnen een gelukkig Chanoeka.

PELLA SINGERS performs spirited and spiritual Jewish vocal entertainment for all occasions, concerts and events worldwide. We provide all male and coed a capella ensembles. Share this video—and we look forward to celebrating with you at your next Simcha event! Pella Productions is the result of a recent merger between two of Jewish acapella’s most popular ensembles, Kol Zimra and Harmonia. Pella’s combined experience and depth of talent are unparalleled in the industry, with performers worldwide, and we’re proud to have performed at more events than any Jewish acapella ensemble in existence.

Website: http://www.pellasingers.com/


Gerelateerd:

  1. Joods Actueel: Chanoeka, 8 dagen feest van het licht [meer]