De Pella Singers met ‘8 Nights Of Hanukkah’ [muziekvideo]

Overal in de wereld vieren de Joden Chanoeka, het feest van het licht. De Pella Singers uit de VS hebben er een prachtig a capella lied bij gemaakt: “8 Nachten Chanoeka”. Ik wens bij deze al mijn Joodse vrienden en vriendinnen een gelukkig Chanoeka.

PELLA SINGERS performs spirited and spiritual Jewish vocal entertainment for all occasions, concerts and events worldwide. We provide all male and coed a capella ensembles. Share this video—and we look forward to celebrating with you at your next Simcha event! Pella Productions is the result of a recent merger between two of Jewish acapella’s most popular ensembles, Kol Zimra and Harmonia. Pella’s combined experience and depth of talent are unparalleled in the industry, with performers worldwide, and we’re proud to have performed at more events than any Jewish acapella ensemble in existence.

Website: http://www.pellasingers.com/


Gerelateerd:

  1. Joods Actueel: Chanoeka, 8 dagen feest van het licht [meer]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.