Uitbundig ‘Overwinningsfeest van de Qassamraket’ in Gaza nav 25 jaar bestaan Hamasterreur [in beeld]

PALESTINIAN-ISRAEL-GAZA-HAMAS-MESHAALGaza, 8 december 2012. De aanbidding van het Gouden Kalf de Qassamraket in Hammastan. Op het podium werd een reusachtige kartonnen qassamraket opgesteld ter ere van de rakettenterreur jegens de Joden van Israël. Wie met Hamas nog wil onderhandelen over vrede zal dringend een tandje moeten bijsteken.

In Gaza worden vandaag 3 dingen gevierd: het bezoek van terroristenleider Khalad Meshaal aan de Gazastrook voor het eerst sinds 1967, tweedens de 25ste verjaardag van het bestaan van Hamas en last but not least, de overwinning op Israël op 22 november toen Israël een staakt-het-vuren afkondigde na acht dagen strijd, wat door Hamas blijkt als een Israëlische nederlaag werd geïnterpreteerd. Wie zijn wapens neerlegt in het aanzien van een gewapende terrorist is inderdaad een dikke looser.

Drie redenen voor Hamas om groots uit pakken en hoe kon beter gebeuren dan met een reusachtige kartonnen qassamraket te plaatsen op het podium waar de rally plaatsvond. Deze superraket “M-75” is een zelfgemaakte raket waarbij van Iraanse technologie werd gebruikt gemaakt om de reikwijdte te verhogen en meer springstof te vervoeren. Enkele van dit type raketten (de andere werden tijdig vernietigd door het IDF) werden afgevuurd op Jeruzalem en Tel Aviv.


hamasraket05a

Hieronder wuiven beide terroristenleiders Khaled Meshaal en Ismaïl Haniyeh naar de uitzinnige mensenzee van bloeddorstige Palestijnse Gazanen die op dat ogenblik alleen nog maar aan Jodenbloed denken. Wie ooit vrede wil stichten tussen Israël en de Palestijnse Autoriteit, zal toch moeten zien op ede en of andere manier voorbij deze bloeddorstige mannen te geraken.

Later meer….

hamasraket04a
PALESTINIAN-ISRAEL-GAZA-HAMAS-MESHAAL


Bronnen:

 1. BBC News: Thousands gather in Gaza for Hamas rally and Meshaal speech [meer]
 2. The Jerusalem Post:
  – Some 200,000 Palestinians expected at Hamas rally [meer]
  – Mashaal: First Gaza, then Ramallah, then Jerusalem [meer]
 3. The Times of Israel: “‘Zionists, prepare your passports,’ says spokesman for Hamas’s military wing” [meer]
 4. France 24: Exiled Hamas chief Meshaal to lead Gaza ‘victory rally’ [meer]
 5. International Business Times (IBT): Hamas Anniversary Rally in Gaza Likely to Attract 200,000 Palestinians [meer]

Gerelateerd:

 • De naakte Fallus van Hamas op het podium in Gaza, zegt meer dan duizend woorden [meer]
 • Uitbundig ‘Overwinningsfeest van de Qassamraket’ in Gaza nav 25 jaar bestaan Hamasterreur [meer]
 • Khaled Meshaal in Gaza: ‘Vandaag Gaza, morgen Ramallah en dan Jeruzalem, Haïfa en Jaffa’ [meer]
 • Logo van Hamas voor zijn 25ste verjaardag toont waar zijn prioriteiten liggen [meer]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.