Hamas waarschuwt Gazanen voor verleidelijke Israëlische vrouwelijke soldaten + video

karakal2aVrouwelijke IDF soldaat van de Karakal gevechtseenheid in een verleidelijke pose

De bekende blogger Elder of Ziyon berichtte gisteren 6 december omtrent een waarschuwing die werd vrijgegeven via Palestine Times, een website gelieerd aan Hamas, waarin de terreurorganisatie de Gazanen sommeert op hun hoede te zijn voor de vrouwelijke militairen van het IDF.

In het bijzonder wordt gewaarschuwd voor de vrouwelijke soldaten van de bijzondere gevechtseenheid, het Karakal Bataljon (‘Woestijnkatten’), een gemengde eenheid waarvan 70 procent van de soldaten vrouwen zijn en die naar verluidt de Hamasstrijders ontzettend veel angst inboezemen.

In september j.l. werd tijdens een terreuraanslag aan de Egyptische grens een Palestijnse terrorist uitgeschakeld door een vrouwelijke scherpschutter van het Karakal Bataljon toen die beladen met explosieven op de Israëlische soldaten afstormde. Inderdaad geen (Woestijn)katten om zonder handschoenen aan te pakken!

Het bericht van Hamas op Pal Times:

“Bronnen binnen de veiligheidsdienst van het Palestijnse verzet in de Gazastrook onthulden dat de Israëlische eenheid ‘Karakal’, in hoofdzaak een vrouwelijke eenheid, hun activiteiten aan de oostelijke grens van Gaza nog hebben versterkt om de Palestijnen te chanteren.

2 jaar verplichte legerdienst voor vrouwen
Gevaar! Bataljon met hoogst verleidelijke IDF soldaten in aantocht!

Bronnen in het verzet hebben erop gewezen dat zij vele soldaten van deze eenheid hebben geobserveerd die de aandacht trachtten te trekken van de Palestijnen die terugkeerden van het werk op de gronden die nabij de grens zijn gelegen door het tonen van bepaalde lichaamsdelen en jonge mensen uitnodigend om een babbeltje met hen te slaan.

De bronnen berichtten over 33 soldaten van de ‘Woestijnkatten’ (Karakal Bataljon) waarvan tweederden vrouwen zijn. Zij opereren openlijk aan de grens tussen de Gazastrook en Egypte. De ‘Shabak’ inlichtingendienst werkt samen met het Israëlische leger bij het aanwerven van nieuwe spionnen uit Gaza om de lijst van potentiële doelwitten regelmatig op te frissen die tijdens de recente oorlog op de Gazastrook uitgeput raakte.

Deze samenwerking met de hoofdzakelijk vrouwelijke ‘Woestijnkatten’ is een middel om jonge mensen en burgers aan te trekken om hen seksueel te verleiden, waarbij de meisjes opzettelijk lichaamsdelen tonen en dingen doen die niet moreel zijn, om alzo jonge mannen op te hitsen en hen ertoe te brengen om met hen samen te werken.

Het samenwerkingsproces met de veiligheidsdiensten van de vijand aan de grens werkt op twee manieren, of door jonge mannen hun telefoonnummers te geven waar ze hen kunnen contacteren of door hen uit te nodigen aan de ingang van de grensovergang en na chantage vervolgens op te pakken en op te sluiten.”

Een stukje vrouwenborst tonen, zodat de Gazaanse onverlaat zijn geweer laat zakken (en zijn ‘ander geweer’ intussen pijlsnel omhoog komt) om hem dan van dichtbij een kogel door het hoofd te jagen…. moet kunnen! 🙂

Maar alle gekheid op een stokje. Met al die toenemende repressie van Hamas over zijn bevolking, in het bijzonder dan het vrouwelijke deel ervan, kweek je natuurlijk een volk van hoogst seksueel gefrustreerde mannen wiens fantasie blijkbaar helemaal op hol is geslagen.

Video: Vrouwen van de Karakal Brigade van het IDF


Bronnen:

 1. Elder of Ziyon: Hamas warns that female IDF soldiers are trying to seduce Gazans! [meer]
 2. The Algemeiner: Hamas Warns Gazans: Beware of Female IDF Soldiers (VIDEO) [meer]

Gerelateerd:

 • Zwaar gewapende terreurcel uitgeschakeld aan zuidelijke Egyptisch-Israëlische grens [meer]
 • Korporaal Eleanor Joseph, de eerste vrouwelijke Israëlisch-Arabische paracommando [meer]
 • Israël werkt aan een nieuw imago: vrouwelijke soldaten in bikini [meer]
 • Vrouwen als soldaat op het slagveld in het IDF [meer]
 • Met dit bikinimeisje op het strand van Tel Aviv valt niet te sollen door Jill Reilly [meer]
 • Vrouwen in het Israëlische leger / IDF [meer]
 • Vrouwelijke Hummer bestuurders op training in het IDF + video [meer]
 • Zeven goede redenen waarom het IDF beschouwd wordt als voorbeeld van tolerantie [meer]

2 gedachtes over “Hamas waarschuwt Gazanen voor verleidelijke Israëlische vrouwelijke soldaten + video

 1. daar loop je dan als “stoere terrorist” je dagelijkse terreur ding te doen in de hoop van martelaar te worden.
  en dan wordt je plots wordt neergeschoten door zo een ‘Joods kattineke’..leg dat als ‘stoere macho terrorist’ maar is uit als je voor de deur van het paradijs staat….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.