Nog een reden waarom vrede in het M-O onmogelijk is: Palestina behoort de wereld toe van Islam

from2Nuttige idioten in dienst van de eeuwigdurende Islamistische queeste om Israël te vernietigen. Spandoek ontvouwd tijdens een recent gehouden Egyptische voetbalwedstrijd: “Van de (Jordaan)rivier tot aan de (Middellandse) zee, zal Palestina vrij zijn.” En dan zeggen dat Egypte en Israël sinds 1979 een ‘vredesakkoord’ hebben. Met de Moslim Broederschap aan de macht, wordt dat de komende jaren dansen op een dunne koord.

Je durft tegenwoordig de woorden ‘moslim’ of ‘Islam’ niet meer uit te spreken, uit vrees te worden uitgescholden en gestigmatiseerd als islamofoob, het nieuwste stopwoord van linkse nitwits, die menen dat het mogelijk is om krokodillen te leren overleven op sla en tomaat in plaats van happen bloederig rondlopend vlees op 2 of 4 poten. Zover is het dus al gekomen. Ik mag duizend keer zeggen en schrijven dat iedereen vrij is om te geloven wat hij/zij wilt, maar o wee als je radicale islamisten durft te bekritiseren. Vooral dan in de context van de Joden in Israël en hun strijd om te overleven binnen de moslimwereld.

Gaza is de echte Holocaust
Twee leugens op één bord

Het is al voldoende om islamofoob te worden genoemd als je schrijft over hoe zonet een Jihadist iemand met bruut geweld eerst zijn Koran door de strot heeft gekeild en hem daarna van dichtbij een kogel door het hoofd heeft geschoten. Dat moet je maar verdragen, de andere kant opkijken, doen alsof het nooit heeft plaatsgevonden. Het is tenslotte maar een ‘piepkleine’ minderheid van moslims die zoiets doen. Dat klopt ook wel: ik ken niemand in mijn straat en mijn buurt die ooit zoiets zou doen.

Maar Antwerpen ligt niet in het Midden-Oosten. Daarginds gelden andere normen en waarden, al dan niet geïnspireerd door de Sharia, de Islamitische wet. De wet die door God (Allah) werd gedicteerd aan zijn Profeet Mohammed en die blijkbaar in de moslimlanden van het M-O vele interpretaties kent, maar de meest radicale versie ervan nog steeds in opgang is. Kijk bv. naar Egypte en Tunesië, Jemen en Qatar. Het groeiend succes van de Moslim Broederschap is daar slechts één verschijnsel van.

En midden in die poel van radicale moslimlanden, daar ligt Israël, de staat van de Joden. Dat Israël zijn 1,6 miljoen Israëlische moslims en Arabieren prima behandelt in vergelijking met de Arabieren in de omringende moslimwereld, mag niet baten. De Jood moet weg uit het Midden-Oosten, kost wat het kosten moet. Is het niet vandaag of volgend jaar, dan maar binnen 100 jaar. Want de Islamitische Jihad heeft alle tijd aan zijn zijde. Vrede met de Joden en de Jodenstaat zal er nooit komen in het Midden-Oosten. Alleen nieuwe staakt-het-vurens, wapenstilstanden, tijdelijke bestanden, tot de doden zijn begraven, de wonden zijn geheeld, de voorraden opnieuw aangevuld en de kanonnen opnieuw geladen zijn.

Sjeik Hussein QassemTer illustratie en bevestiging van het voorgaande, is een artikel dat gisteren 4 december 2012 verscheen in de Libanese krant Al Watan Voice dat een interview publiceert met sjeik Hussein Qassem (plaatje rechts), blijkbaar een of andere religieuze leider onder de Palestijnse Arabieren in Libanon. Het thema is (alweer) de recente opwaardering van de status van ‘Palestina’ in de Verenigde Naties van 29 november 2012.

De Palestijn Sjeik Hussein Qassem zegt hierin dat de stemming binnen de Verenigde Naties voor de Arabieren een stap op de weg is om opnieuw de Negev op te eisen, Jeruzalem, Haïfa, Jaffa, Acre, Nazareth en Safed en het hele gebied van Galilea. Alle gelegen in Israël. Uiteraard is dat nog niet voldoende stof om te zeggen dat dit vrede in het M-O onmogelijk maakt, toch?

Maar de Palestijnse sjeik haalt nog een andere argument aan dat wijd verspreid leeft in de moslimwereld en dat zonder twijfel vrede (met de Joden en met Israël) letterlijk en totaal onmogelijk maakt. Sjeik Qassem zegt namelijk het volgende:

Wij, in het Huis van Palestijnse Geleerden, beklemtonen de wettelijke principes voor de bevrijding van heel Palestina van de rivier tot aan de zee, van noord tot zuid, en wij zullen daar geen korrel zand van opgeven; alle Moslims en Arabieren zullen ons helpen en zullen zich aan onze zijde scharen door de Jihad en het verzet om ons land te bevrijden van de ketenen van deze overweldigende entiteit en dit is hun plicht, omdat Palestina niet alleen het bezit is van de Palestijnen of van de Arabieren, maar de hele Islamitische natie toebehoort, Allah heeft ons de aarde gegeven en vandaar dat de Arabische en Islamitische steun voor onze zaak alle macht heeft om [Palestina] terug te geven aan zijn eigenaars…

Zelfs indien de Palestijnse Arabieren morgen besluiten dat zij bereid zouden zijn om een compromis voor de vrede aan te gaan, dan nog zal de grotere Islamitische wereld nooit met minder genoegen nemen dan elke duimbreed van Israël, waarvan zij geloven dat dit een door God zelf gegeven recht is. Zij zouden de Palestijnse Arabieren brandmerken als verraders en zouden in een volgend stadium hun eeuwigdurende queeste om Israël te vernietigen aanvatten en dat op alle mogelijke manieren die hen ter beschikking staan: militair, demografisch, politiek, rechtsvoering, public relations, nuttige linkse idioten gebruiken, kortom alles.

Kan iedereen met een uitgestreken gezicht zeggen dat dit niet zal gebeuren?

Zo hoort u het ook eens van een ander, met name dan van een Palestijnse sjeik die dit elke keer, steeds opnieuw, tijdens het Vrijdaggebed uitschreeuwt aan zijn duizenden gelovigen in de Palestijnse vluchtelingenkampen in Libanon.

FromUit het Arabisch: “Van de rivier tot aan de zee, zal het Heilig Palestina vrij zijn.”


Bronnen:

 1. Elder of Ziyonblog: Why peace is impossible, reason #4821 [meer]

4 gedachtes over “Nog een reden waarom vrede in het M-O onmogelijk is: Palestina behoort de wereld toe van Islam

 1. “En midden in die poel van radicale moslimlanden, daar ligt Israël, de staat van de Joden.”
  Ja, de stichting van de staat Israël in dat gebied was een vreselijke vergissing. Daar kunnen we het toch wel over eens zijn. Dan daarnaast ook nog eens persé nederzettingen willen stichten tussen al die radicale moslims, je ergste vijanden. Hoe gestoord kun je zijn?

  Like

  1. over dat “gestoord” zijn kun jij ons vast heel veel bijleren…’ervaringsdeskundige’?

   Like

  2. Gestoord? Ik lees net dit in het laatste artikel van Afshin Ellian:
   https://brabosh.com/2012/12/06/pqpct-llm/

   Zijn de Israëliërs bereid om tot het uiterste te gaan voor de verdediging van hun staat, van hun huis? Een gewone Israëlische burger vertelde mij dat ze wel tot het uiterste moéten gaan: ze zullen tot de laatste man en vrouw vechten voor Israël. Waarom?:

   Omdat we in tegenstelling tot Arabieren en andere moslims nergens naartoe kunnen. Waar moeten we naartoe: Egypte? Syrië? Libanon? Kijk naar de Syriërs, zij kunnen worden opgevangen in Turkije. Syriërs worden geholpen door miljoenen moslims, zelfs uit Libië. Wie zou in onze regio een Joods kind willen opnemen als wij daadwerkelijk met vernietiging worden bedreigd? Niemand.

   Like

   1. “Wie zou in onze regio een Joods kind willen opnemen als wij daadwerkelijk met vernietiging worden bedreigd? Niemand.”

    de gebeurtenissen van de laatste maan(en) tonen aan dat je “regio” mag uitbreiden tot de rest van de wereld,op een paar uitzonderingen na dan.

    Like

Reacties zijn gesloten.