Simon Wiesenthal Centrum over erkenning van ‘Palestina’ door VN: de Grote Leugen van Abbas

New York, 29 november 2012. Mahmoud Abbas opent zijn toespraak met een zoveelste nieuwe leugen door aan de VN-leden te vertellen dat het recente Israëlische verdedigingsoffensief Operation Pillar of Defense, in een poging om de rakettenaanval vanuit Gaza te beëindigen, een zoveelste daad van agressie was van de Israëlische ‘bezetter’, een uitspraak waarmee hij in één klap het terrorisme rechtvaardigt van Hamas en de Islamitische Jihad jegens de Joodse staat [bron.]

Uit de tientallen reacties die binnenstromen vanuit pro-Israëlische zijde en die relevant zijn voor wat algemeen leeft onder de Joden in Israël en in de Diaspora en onder loyale pro-Israëlactivisten wereldwijd zoals Brabosh.com, mag ik u hier zeker niet één van de meer gezaghebbende onthouden, met name deze van het Simon Wiesenthal Centrum die het zijn hoofdkantoor in Los Angeles, Californië in de VS, bekendmaakte: “VN stemming die ‘Palestina’ accepteert – De campagne die de historische band van het Joodse volk met het land van Israël ontkent, duurt onverminderd verder.”

“De stemming van vandaag in de Verenigde Naties heeft niets te maken met de werkelijkheid. Vrede in het Midden-Oosten zal slechts tot stand komen vanaf het ogenblik dat de Palestijnen met de Israëliërs rond de tafel gaan zitten en onderhandelen. Er is geen andere manier om vrede in het Midden-Oosten te bereiken.” [Rabbijn Marvin Hier]

De Palestijnse President Mahmoud Abbas heeft eens te meer aangetoond dat hij nooit een kans laat liggen om een kans op vrede te missen. In plaats van directe onderhandelingen met Israël na te streven om te komen tot een tweestatenoplossing, koos Abbas er eenzijdig voor, en dat in strijd met de Oslo Akkoorden van 1993, om de Algemene Vergadering van de V.N. te dwingen Palestina te accepteren als een niet-waarnemende lidstaat.

Vandaag zag hij zijn wens in vervulling gaan en loopt de verraderlijke campagne verder om een diepe en onomstotelijke waarheid uit te wissen: het Joodse volk heeft een diepgewortelde historische band met het Heilig Land die 3.500 jaar teruggaat in de geschiedenis. Nog maar onlangs verklaarde Abbas zelf: “[de Joden] beweren dat zij 2.000 jaar geleden een Tempel [in Jeruzalem] hadden. Ik daag hen uit om dat te bewijzen.”

Deze laster weergalmt de leugens die door de officiële Palestijnse Televisie worden verspreid zoals die, volgens Palestinian Media Watch [PMW], onlangs in een interview werden uitgezonden: “Geen spoor van Joodse geschiedenis in ‘ons land’… De Tempel bestaat enkel in de hoofden van radicale organisaties.”

Tragisch genoeg heeft de NGO wereld en de meeste wereldleiders met inbegrip van vele kerken, nooit een afkeurend woord uitgesproken in het Heilig Land zelf, toen de Palestijnse propaganda de geschriften verketterde van de profeten Jesaja, Jeremia als Ezechiël, die zowel door Joden en Christenen worden gerespecteerd.

En dit is wat vandaag de nieuwe Grote Leugen is geworden – dat het Joodse Volk in eigen land indringers zijn.

Om zich tegen die nieuwe Grote Leugen te verzetten zal het Simon Wiesenthal Centrum aan de frontlijn staan. In de komende weken, zult u meer over onze globale inspanning vernemen om terug te vechten en om de waarheid te vertellen over de 3.500 jaar oude band van het Joodse Volk met het Land van Israël.

Het Simon Wiesenthal Centrum: http://www.wiesenthal.com/


Bronnen:

  1. The Simon Wiesenthal Center: UN VOTES TO ADMIT ‘PALESTINE’ – Campaign to Deny Jewish People Historic Link to Land of Israel Continues Unabated [meer]
  2. World Jewish Daily: Abbas Opens With a Big Lie: PA president tells U.N. Pillar of Defense was ‘Israeli aggression’ [meer]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.