Rudi Vranckx vanuit 5-sterrenhotel in Gaza: ‘Palestijnen hopen op een beter leven’

Toen ik gisteravond het VRT-journaal bekeek op televisie met de best betaalde Israëlbasher van België Rudi Vranckx in de hoofdrol, probeerde ik te gissen van waaruit hij zijn mening (en niét de feiten) ventileerde omtrent het zopas aangegane staakt-het-vuren tussen enerzijds Hamas en Co en anderzijds de Joodse staat Israël.

En dan zag ik het op de achtergrond: Vranckx seinde door vanuit een befaamd vijf-sterren luxe hotel met name het Beach Hotel Gaza. Dat ken ik ook goed en heb er reeds een artikel over gebracht in de reeks Gaza Unplugged over de verborgen welvaart van Gaza.

Ik hoor Vranckx nog zeggen: “zal Israël de blokkade versoepelen” en dat de “Palestijnen hopen dat hun leven zal verbeteren” en erg belangrijk voor Vranckx: “dat er meer humanitaire goederen kunnen binnenkomen.Intussen teert Vranckx ter plaatse toch maar lekker op de verborgen vetpotten van Gaza. Zo ken ik ze wel weer, die extremistische linkse volksverlakkers van de Belgische openbare omroep. ROTFL 😀

Het Beach Hotel bevind zich aan het strand van Gaza City aan de Middellandse Zee. Het bijzonder luxueuze 5-sterrenhotel is één van de mooiste van de Gazastrook. Het telt 25 kamers, lobby, restaurant, een prachtige binnentuin en nog zoveel meer. Het adres is Ahmad Orabistraat in Gaza City, tel ++972 – 7 – 282 88 00 / 5492 Fax: ++972 – 7 – 282 86 04 en de manager is Mr. Amran Hajjaj


https://brabosh.com/category/gaza-unplugged/


Gerelateerd:

  • Vanuit het Getto van Gaza: Het Beach Hotel aan de kust [lees]
  • Subjectieve berichtgeving over Gaza ondermijnt geloofwaardigheid van Belgische nationale omroep [lees]
  • Gaza vuurt 100 raketten op Israël? De media zwijgt net zolang… tot er Palestijnen sneuvelen [lees]
  • Kwatong Lisbeth Imbo (Radio1): Joodse Lobby manipuleert achter de schermen de politiek [lees]
  • Mediadeskundigen klagen berichtgeving in Vlaamse pers aan [lees]
  • Kunnen Vlaamse journalisten denken ? door Martien Pennings [lees]
  • Vertrouw nooit de media als het over Israël gaat, en zeker nooit de VRT [lees]
  • Rudi Vranckx belooft de Slager van Damaskus te stoppen met eigen volk af te slachten [lees]
  • Jodenbashing en Israëlbashing op de VRT [lees]