Hamas TV waarschuwt de Israëliërs: ‘Wij houden meer van de dood dan jullie van het leven’

Uitzending van Al-Aqsa TV (Hamas Gaza), 18 november 2012. Boodschap van de Al-Qassam Brigades [militaire vleugel Hamas] aan de Zionistische soldaten:

“De Al-Qassam Brigades houden meer van de dood, dan jullie van het leven.”

Dit is de doodscultus van de moslimfundamentalisten, waarbij sterven in de strijd tegen ongelovigen – en zo een ‘martelaar’ te worden – het mooiste is wat er te bereiken is. Het bewijst eens te meer de woorden van toenmalig premier van Israël – 40 jaar geleden (!): “Het wordt pas vrede als zij meer van hun kinderen gaan houden, dan dat zij de onze haten.” Want ook ouderen, vrouwen en kinderen worden welbewust ingezet bij deze doodscultus:

“Wij gebruiken vrouwen en kinderen als menselijk schild *. De zionisten weten niet dat het Palestijnse volk methoden van dood en het opzoeken van de dood hebben ontwikkeld. De dood is ons middel. Daarom gebruiken wij ouderen, vrouwen en kinderen als menselijk schild. Zij doen het fantastisch. Wij houden zoveel van de dood, zoals de Zionisten van het leven houden.”

* Het gebruik van burgers als menselijke schilden – hen bewust in gevaar brengen om strijders of andere militaire doelwitten af te schermen – is een oorlogsmisdaad.


Bronnen:

  1. Likoed Nederland: Hamas: wij houden meer van de dood dan jullie van het leven [http://likud.nl]