Het Rood Alarm in Z-Israël gaat af: ‘U heeft nog 15 seconden tijd om uw moeder te redden’ [video]

Terwijl wij hier op dinsdagochtend rustig aan onze hete koffie zitten te slurpen en met veel smaak een vers gebakken koffiekoek naar binnen werken, gaat intussen het Rood Alarm af in Sderot in Zuid-Israël: “RAKETTEN !!”

In deze video gaat het dagelijks leven zijn gewone gangetje in Gaza en in Israël. Dan opeens, zonder de minste waarschuwing, wordt de stilte verbroken door raketten die worden afgevuurd in Gaza. Het duurt ca. 15 seconden vooraleer de raketten zullen inslagen. En niemand weet waar ze zullen inslagen en exploderen. Vallen ze neer in open veld? In de achtertuin? Op de kinderkamer? Niemand die het kan voorspellen. Die 15 seconden is alles wat de inwoners in het zuiden van Israël krijgen om een veilige schuilplaats te bereiken. Die 15 seconden is alles wat ze hebben om zichzelf te redden en diegenen waar ze van houden.

Enkele veelzeggende commentaren bij de clip op YouTube:

Met dank aan Likoed.nl voor de hint.

Een gedachte over “Het Rood Alarm in Z-Israël gaat af: ‘U heeft nog 15 seconden tijd om uw moeder te redden’ [video]

Reacties zijn gesloten.