‘The Project’ van de Moslim Broederschap alias De Protocollen van de Wijzen van Islam [Salubrius]

“De wereldwijde opkomst van de Moslim Broederschap”

U heeft reeds gehoord van de beruchte Tsaristische vervalsing “De Protocollen van de Wijzen van Sion(zie doorverwijzingen onderaan dit artikel). Toch durf ik te betwijfelen of u ooit heeft gehoord van een document genoemd “The Project” dat door Zwitserse autoriteiten werd ontdekt in een luxueuze villa in Campione, Zwitserland in november 2001, amper twee maanden na de aanslagen van 9/11.

Het is een 100-jarenplan voor werelddominantie, niet enkel door middel van geweld maar ook door immigratie, infiltratie, bewaking, propaganda, protest, misleiding en bedrog, politieke legitimering alsmede door terrorisme. Het is als het ware “De Protocollen van de Wijzen van Islam“.

Het vult het document aan dat in de voorsteden van Virginia van Washington D.C. werd gevonden onder de titel “Toelichting van de Algemene Strategische Doelstellingen van de [Moslim Broederschap] Groep in Noord-Amerika.” Dat document werd gevonden met een brief die doorverwijst naar de Shoera Raad [Raad van beheer] van de Moslim Broederschap in de Verenigde Staten, zeggende dat het onder de leden van de groep wordt verspreid om te lezen en goed te keuren.

Het werd geïdentificeerd als een update en als een herbevestiging van het plan dat de groep had aangenomen in 1987. Het plan was om een “grote Jihad” te beginnen om de Westerse beschaving van binnenuit te elimineren en te vernietigen en door het “saboteren van zijn miserabel huis door hun handen en door de handen van de gelovigen zodat het wordt geëlimineerd en de religie van Allah zal zegevieren over alle andere religies”.

Zowat 15 of 20 gekende moslimorganisaties waaronder CAIR, (Council on American Islamic Relations, dat zichzelf een mensenrechten organisatie noemt) werden genoemd als deelnemers aan het plan. Het werd aangevoerd als bewijs in een zaak van terrorisme omtrent de Holy Land Foundation zonder dat de authenticiteit ervan werd betwist.

De Protocollen van de Wijzen van Sion circuleren tot op vandaag doorheen de hele wereld en is op dit ogenblik een bestseller in Egypte, dat ondanks het feit dat het algemeen als een vervalsing wordt afgedaan en dat al sinds 1921. Henry Ford bekostigde in de jaren 1920 de herdruk in een oplage van 500.000 exemplaren die door de hele Verenigde Staten werden verdeeld.

De twee documenten waarnaar ik hierboven heb verwezen zijn als het ware ‘De Protocollen van de Wijzen van Islam’:

Video: The Arab Muslim Brotherhood Project: ‘The Project’

door Salubrius

Salubrius, alias van Wallace Edward Brand, is een gepensioneerde advocaat. Hij heeft gewerkt voor verscheidene agentschappen van de regering, waaronder de Federal Power Commission en de Antitrust Division van het Amerikaanse Departement van Justitie. Als gevolg van de aanslagen van 9/11 is hij een activist tegen het terrorisme geworden.


Bronnen:

 1. Middle East and Terrorism: The Protocols of the Elders of Islam door Salubrius

Gerelateerd:

 • Egyptische sjeik: De dag zal komen dat de Moslim Broederschap de wereld domineert [lees]
 • Nieuw verkozen leider politieke partij van Moslim Broederschap in Egypte wil shariawet invoeren [lees]
 • Simon Wiesenthal Centrum: ‘Obama moet banden met Moslim Broederschap verbreken’ door Xander [lees]
 • Wij vergeten nooit 9/11, aanslag op het WTC in naam van de islam [lees]
 • Topleider van Egyptische Moslim Broederschap roept op tot Heilige Jihad tegen Israël door Elhanan Miller [lees]
 • Moslim Broederschap heeft stevige voet in het Witte Huis van Barack Obama door Xander [lees]
 • Moslim Broederschap: Vrede met Israël bracht kanker en andere ziektes naar Egypte [lees]
 • Andrew Bostom over de geschiedenis van de moslimoorlog jegens de Joden [lees]
 • De Moslim Broederschap lonkt naar Europa [lees]
 • De Moslimbroederschap in Nederland [lees]
 • Moslimbroederschap: Israël moet weer een islamitisch kalifaat worden [lees]
 • Palestijnse ‘historica’: Protocollen zijn exacte weergave van Judaïsme en Zionisme [lees]
 • Libanese priester: Protocollen van Wijzen van Zion willen Christendom uitroeien [lees]
 • De rol van de Protocollen van de Wijzen van Sion in Egypte en bij Hamas [lees]
 • De zeven levens van de Protocollen van de Wijzen van Zion [lees]
 • Protocollen van Wijzen van Zion vrij te koop in moskee in Australië [lees]
 • Het succesverhaal van de Protocollen van de Wijzen van Zion en Mein Kampf in het Midden-Oosten [lees]
 • De Protocollen van de Wijzen van Zion springlevend in het M-O [lees]
 • ‘Mein Kampf’ erg populair bij moslims in ‘Palestina’ en het Midden-Oosten [lees]
 • Turks cosmetisch bedrijf gebruikt Adolf Hitler in een reclamespot voor shampoo [lees]
 • Turken houden nog altijd heel veel van Adolf Hitler [lees]