Er breken duistere tijden aan voor Amerika [Melanie Phillips]

Premier Netanjahoe lijkt hier bijna hardop te denken: “Verdorie toch. Hadden ze nu echt niemand anders kunnen kiezen? Waaraan heb ik het verdiend om nog eens vier jaar met zo’n president opgescheept te zitten? Als dat maar goed komt…”

De grootste voldoening over de herverkiezing van Obama wordt vandaag niet in de democratische partij gevoeld. Ook niet in de media, die niet langer objectieve waarnemers zijn, maar in plaats daarvan zijn veranderd in corrupte partizanen, die meedogenloos de waarheid over Obama hebben gecensureerd en die hielpen om de propaganda waarin hij zijn tegenstander als een demon voorstelde aan de man te brengen.

Die voldoening wordt ook niet gevoeld onder de van leedvermaak gnuivende, kwijlende, verworden personen van Westers links die nu een bloedige afrekening voorzien van allen die hun seculiere inquisitie durven te trotseren. Nee, de grootste voldoening wordt zeker gevoeld in Iran.

Nu Obama nog vier jaar in het Witte Huis zal verblijven, kan Iran er zeker van zijn dat het zijn duivelse constructie van een genocide bom zal kunnen voltooien, om die te gebruiken tegen de Joden en tegen het Westen. Wereldoorlog Drie is nu een stuk dichterbij gekomen.

Er wordt gezegd dat Obama zich op het buitenlands beleid zal concentreren, omdat er waarschijnlijk een impasse in het Congres zal ontstaan voor wat betreft binnenlandse aangelegenheden. Dat moet ons doen huiveren. Tot nu toe heeft Obama Iran gemachtigd de regio te destabiliseren; hij ondersteunde islamitische overnames in Egypte en in Libië; hij gaf steun aan Al Qaida gelieerde activiteiten in Syrië; hij weigerde Amerikanen, die in Benghazi werden aangevallen door Al Qaida, te hulp te komen, als gevolg waarvan vier Amerikaanse ambtenaren werden vermoord; en Israël kwam door hem in de kou te staan tegenover zijn genocidale Palestijnse aanvallers.

Een rapport van vorige maand, waarin stond dat Obama in het geheim aan het onderhandelen was met het Iraanse regime, kreeg een paar dagen geleden een nog meer ontvlambaar aspect door een bewering dat deze onderhandelingen werden geleid door zijn goede vriendin en adviseur, Valerie Jarrett. http://tinyurl.com/a6sh5oj

Als Jarrett er inderdaad bij betrokken was, zou dat iedereen die niet deelgenomen heeft aan deze bijna collectieve zelfmoordpoging van het Westen, koude rillingen moeten bezorgen. Want Jarrett, die afkomstig is uit Iran – waarvan Obama heeft toegegeven dat hij altijd eerst haar raadpleegt voordat hij een besluit neemt en van wie is gezegd dat zij optreedt als zijn steun en toeverlaat – is extreemlinks, met wortels die zich diep hebben genesteld in het corrupte Democratische apparaat van Chicago. Inderdaad, van Jarrett wordt gezegd dat zij de entree van Obama in de politieke elite van Chicago heeft vereenvoudigd en nu wordt gezegd dat zij – ondanks haar achtergrond van incompetentie en corruptie – de meest invloedrijke persoon binnen zijn kring is.

Ook zijn er beweringen geweest dat zij Obama geadviseerd heeft om Osama bin Laden niet te doden, die, hoewel ze niet bewezen kunnen worden, erg geloofwaardig zijn. Als dit slecht uitgeruste en sinistere individu echt het voortouw heeft genomen in geheime onderhandelingen met Iran zal dat de vrees verhogen dat in plaats van dat het nucleaire terrorisme van Iran zal worden voorkomen, Obama het regime een compromis zal toestaan dat zijn gezicht zal redden en onder dekking waarvan het zijn nucleaire wapens zal afbouwen – en dan is de trouweloosheid van Obama tegen het Westen echt zo erg als sommigen van ons vanaf het begin vreesden.

Vier jaar geleden zette Amerika in het Witte Huis een pruilerige narcist met een ononderbroken geschiedenis van betrokkenheid bij gewelddadige, corrupte, uiterst linkse, black power politiek, die Joden afkraakt en het Westen haat. De agenda van Obama is vanaf het begin kristalhelder: de macht van de staat over de burger in het binnenland moet worden vergroot en de Amerikaanse macht in het buitenland geneutraliseerd. Nog vier jaar van deze politiek en die zal vrijwel zeker slagen. De uitwerking op de veiligheid van het Westen zou catastrofaal kunnen zijn.

Groot-Brittannië en de Europeanen houden van Obama, omdat ze geloven dat hij een einde zal maken aan de Amerikaanse uitzonderingspositie en de VS zal maken tot een zwakke afspiegeling van zichzelf. Wat ze niet beseffen is dat Groot-Brittannië en Europa, die vrijwel hersenloos gemaakt zijn door consumentenrechten, afhankelijkheid van de staat, een slachtoffer cultuur, gevoeligheid, postreligie, postnationalisme en post-Holocaust en een zich schuldig voelen vanwege het feit dat ze deel uitmaakten van een imperium, wat hun beschaving betreft snel naar de verdoemenis zullen gaan.

Romney verloor, omdat hij weigerde om hiervoor een alternatief te bieden, uit angst om voor een aanstichter tot oorlog, iemand met een hart van graniet of een sociale reactionair te worden uitgemaakt. Hij weigerde om betrokken te raken bij welke problemen dan ook die deze presidentsverkiezingen zo echt gedenkwaardig maakten. Tegen de pesterijen van totalitair links verkoos hij zich in te dekken. Hij speelde op veilig en als gevolg daarvan maakte hij alleen reclame voor zijn eigen zwakheid en oneerlijkheid. Nu ruiken kiezers inconsistentie van kilometers afstand; ze noemen zoiets ongeloofwaardigheid en ze hebben gelijk.

Romney verloor, omdat, net zoals de Britse Conservatieve Partij, de Republikeinen gewoon niet begrijpen dat Amerika en het Westen worden verteerd door een culturele oorlog. In hun lafheid en hun morele verwarring proberen ze allemaal de binnenlandse vijanden te sussen. En van buitenaf staan de islamitische vijanden van de beschaving klaar om de leegte op te vullen.

Met de herverkiezing van Obama dreigt Amerika het Westen nu een angstaanjagende duisternis binnen te voeren.

door Melanie Phillips

Israël zou beter iedere hoop opgeven op medewerking van Obama voor een preventieve aanval op de Iraanse nucleaire installaties. Er komt niks van. Integendeel. Soms lijkt het wel of Obama Israël op een zilveren schoteltje wil opdienen aan de Moellahs en Ayatollahs van Iran. [cartoon van de Israëlische tekenaar Ronny Gorden – Arutz-7]


Bronnen:
(1) Melanie’s blog: America goes into the darkness door Melanie Phillips

(2) Vertaald door Wachteres voor E.J. Bron als: Er breken duistere tijden aan voor Amerika

Gerelateerd:

 • Waarom hebben 70% van de Amerikaanse Joden opnieuw op deze slechte man gestemd? [lees]
 • President Barack Obama belooft na herverkiezing Palestijnen snel eigen staat te geven [lees]
 • Overgrote meerderheid van Joden in Israël en Diaspora stemden voor Republikein Mitt Romney [lees]
 • Amerikanen die in Israël wonen kiezen voor Republikeinse kandidaat Mitt Romney [lees]
 • Obama verliest steun Amerikaanse Joden vanwege anti-Israël beleid [lees]
 • Simon Wiesenthal Centrum: ‘Obama moet banden met Moslim Broederschap verbreken’ [lees]
 • Moslim Broederschap heeft stevige voet in het Witte Huis van Barack Obama [lees]
 • De naïeviteit van Obama inzake het Midden-Oosten doet Amerika de das om [lees]

Een gedachte over “Er breken duistere tijden aan voor Amerika [Melanie Phillips]

 1. Obama zal vroeg of laat toch kleur moeten bekennen,ik weet trouwens niet of het waar is maar vorige week zouden er 2 Amerikaanse “drones” zijn neergehaald door Iran,
  maar zelfs als dat waar vertrouw ik Obama nog voor geen haar en ik zal niet alleen zijn
  en nu we toch over IDIOTEN bezig zijn die blijkbaar alle logica kwijt zijn…

  jawel hoor Belgie moet weer eens opvallen…

  http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=291123

  Like

Reacties zijn gesloten.