Libanese priester: Protocollen van Wijzen van Zion willen Christendom uitroeien [video]

Om de haverklap worden in het Midden-Oosten wel ergens uit de Protocollen van de Wijzen van Sion geciteerd om de een of andere vermeende Joodse samenzwering te stofferen. Dit fictief “verslag” van een vergadering van Joodse leiders, die in 1897 zou hebben plaatsgevonden in het Zwitserse Bazel, verhaalt over Joden die plannen smeedden om de wereldheerschappij te veroveren. Pure onzin natuurlijk.

Recente Arabische versie van de Protocollen

Het bleek om vervalst pamflet te gaan dat in 1905 door de Russische geheime dienst Ochrana, de voorloper van de KGB tegenwoordig de FSB, werd gefabriceerd. Maar het mocht allemaal niet baten. Tijdens WOII gebruikte Hitler en de zijnen dit pamflet als handleiding om de Holocaust voor te bereiden. Na WOII begonnen de Protocollen aan een nieuwe carrière in het Midden-Oosten waar antisemieten en anti-Zionisten verbeten trachten de Joodse staat te demoniseren.

Echter de Protocollen worden ook nog steeds gebruikt door Christenen om zowel moslims als Joden mee te criminaliseren. De Christenvervolging in het Midden-Oosten kent een nieuw dieptepunt sinds de Arabische Lente heeft toegeslagen. Vooral Koptische christenen in Egypte en in Irak worden door islamistische radicalen belaagd.

Volgens deze christelijke antisemieten zouden Joodse leiders (Wijzen van Sion) in Bazel bijeen zijn gekomen om de christelijke maatschappij omver te werpen. Omdat tevens de vrijmetselarij wordt genoemd in de Protocollen, vormt dit voor sommigen het bewijs dat er een Joods-Maçonnieke samenzwering bestaat.

In de bijgevoegde videoclip legt de Libanese christen priester Yousuf Mouannas uit hoe de Protocollen van de Wijzen van Sion oproepen om het christendom uit te roeien. Het interview met de priester werd uitgezonden op 7 oktober 2012 op de Libanese openbare omroep Al Manar TV. Overgenomen en door Memri TV in het Engels ondertiteld en door Brabosh.com als volgt naar het Nederland vertaald:

Pater Yousuf Mouannas: “De Protocollen van de Wijzen van Sion, in het bijzonder in Basel, bevatten een besluit voor de vernietiging van de familie in het algemeen, de Christen familie, de Katholieke Kerk, Jezus Christus, het geloof in het algemeen en in het bijzonder het geloof van christenen en moslims. Dit staat allemaal beschreven in de Protocollen van de Wijzen van Sion.”

Toemaatje: Rav Schmuel met “The Cat Is Out Of The Bag”

Bij de videoclip hierboven. Regelmatig halen Iraniërs, Palestijnen en andere Arabieren de Protocollen van de Wijzen van Zion weer uit de kast. Belachelijk dus. Op 12 maart 2009 bracht ik hier het schitterende antwoord uit van de Amerikaanse Jood Rav Shmuel op die Protocollen met zijn hit ‘The Cat Is Out Of The Bag’. Puike muziek en een satirische tekst van de bovenste plank!

Bronnen:

(1) Memri TV: Lebanese Priest: “The Protocols of the Elders of Zion” Called to Destroy Christianity
(2) Elder of Ziyon: Lebanese Priest: “The Protocols of the Elders of Zion” Called to Destroy Christianity
(3) Wikipedia: Protocollen van de wijzen van Sion

Gerelateerd:

 • Palestijnse ‘historica’: Protocollen zijn exacte weergave van Judaïsme en Zionisme [lees]
 • De rol van de Protocollen van de Wijzen van Sion in Egypte en bij Hamas [lees]
 • De zeven levens van de Protocollen van de Wijzen van Zion [lees]
 • Protocollen van Wijzen van Zion vrij te koop in moskee in Australië [lees]
 • Het succesverhaal van de Protocollen van de Wijzen van Zion en Mein Kampf in het Midden-Oosten [lees]
 • De Protocollen van de Wijzen van Zion springlevend in het M-O [lees]
 • ‘Mein Kampf’ erg populair bij moslims in ‘Palestina’ en het Midden-Oosten [lees]
 • Turks cosmetisch bedrijf gebruikt Adolf Hitler in een reclamespot voor shampoo [lees]
 • Turken houden nog altijd heel veel van Adolf Hitler [lees]

2 gedachtes over “Libanese priester: Protocollen van Wijzen van Zion willen Christendom uitroeien [video]

 1. Dit lijkt me bijna een standaard geval van het Helsinki-syndroom: de gegijzelden die zicht gaan associeren met de gijzelnemers: de islamitische terroristen.
  In combinatie met het standaard anti-semitische tendensen in het christendom maakt dit tot een dodelijke combinatie…

  Like

Reacties zijn gesloten.