Jongerenbende in Marseille slaat Franse Jood in elkaar en verwoest familiewoning

Moet straks elke als zodanig herkenbare Europese Jood begeleid worden door een politieagent als hij zich op straat wil vertonen?

“Jongeren” hebben zondag in Marseille een Joodse familievader in elkaar geslagen en de familiewoning verwoest. Het incident zorgde voor ontsteltenis in de Joodse buurt. In Marseille wonen ongeveer 80.000 Joden, die 10% van de plaatselijke bevolking uitmaken, maar die tegenover een veel grotere islamitische minderheid van 250.000 personen staan.

Killer Mohammed Merah: Islamistische Jodenhaat toont zijn gezicht

In andere gebieden van Frankrijk zijn de anti-Joodse onlusten toegenomen, maar in de op één na grootste Franse stad is het tot nu toe relatief rustig gebleven. Vorige maand heeft de SPJC (Service de Protection du la Communauté Juive) een stijging van 45% van anti-Joodse aanvallen sinds 2011 gemeld, die grotendeels door moslims worden gepleegd.

Het incident in Marseille begon, toen twee jongeren hun auto in de privégarage van het gezin neerzetten. Toen de familie de onbekende auto opmerkte, belde ze de politie. De auto werd weggesleept. Toen de jongeren duidelijk werd dat hun auto werd weggesleept, raakten ze buiten zinnen.

Ze kwamen met een bende vrienden terug om wraak te nemen op de familie. De bende brak in, mishandelde de vader zwaar en verwoestte de woning. Volgens plaatselijke bronnen zou een van de jongeren geprobeerd hebben de vader te vermoorden. Buren hoorden geschreeuw vanuit de woning en belden de politie, die de daders arresteerde. Bij het weggaan dreigden de daders “de zaak op te knappen”, volgens lokale mediaberichten.

In mei van dit jaar vielen vier mannelijke bendeleden een 17-jarige Jood aan die een keppeltje droeg. “Het is sabbat voor jou. Leve Mohammed Merah! Fuck de joden! Palestina zal zegevieren!” (Merah was een Franse terrorist van Algerijnse afkomst, die een Joodse vader en drie kinderen vermoordde in Toulouse).

Een van de bendeleden sprong op zijn slachtoffer, sloeg hij hem op zijn arm en schopte tegen zijn been. Het slachtoffer sloeg terug. Toen de zwager van het slachtoffer probeerde tussenbeide te komen, werd ook hij geraakt door de dader, volgens informatie van het Kantor Center for the Study of Contemporary European Jewry aan de universiteit van Tel Aviv.

Pogrom in Toulouse van 19 maart 2012. Vier Franse Joden, 1 man en drie kinderen, koelbloedig afgemaakt door Jihadist Mohammed Mereh. Hun misdaad? Geboren te zijn uit een Joodse moeder…

Bronnen:

(1) Arutz-7: Jewish Family Attacked in Marseille, France door Chana Ya’ar
(2) Politically Incorrect: Jüdische Familie in Marseille angegriffen
(3) Vertaald door E.J. Bron als Joodse familie in Marseille aangevallen

Gerelateerd:

 • Jodenhaat als gevolg van de islamisering van Frankrijk door Michaela Wiegel [lees]
 • Een zonnig dagje uit in Parijs: Jihad op de Champs Elysées ‘Dood aan de Joden!’ [lees]
 • Opperrabbijn van Lyon kreeg antisemitische dreigbrief en concentratiekampfoto’s toegezonden [lees]
 • François Hollande: ‘Jodendeportatie 70 jaar geleden in Frankrijk uitgevoerd door de Fransen, geen Duitsers’ [lees]
 • Massacre in Toulouse in de toekomst een ‘alledaagse zaak’ in Europa? door Jonathan S. Tobin [lees]
 • Het jachtseizoen op de Joden van Frankrijk is geopend door Guy Millière [lees]
 • Emigratie van Franse Joden naar Israël neemt toe [lees]
 • De goede raad van Omar al-Haddouchi: Alle moslims moet Frankrijk verlaten door Bart Olmer [lees]
 • Identiteit versus integratie: radicale islamisten bedreigen de westerse samenleving [lees]
 • Na Toulouse pogrom: Franse Joden zijn bang voor moslimbendes [lees]
 • Terreur en geweld tegen Joden al decennialang ‘normaal’ in Frankrijk [lees]
 • Toulouse pogrom: Beschamende oneindig diepe Jodenhaat blootgelegd door Clemens Wergin [lees]
 • Alles over de pogrom van 19 maart 2012 in Toulouse op Brabosh.com in “Toulouse Massacre [lees]

3 gedachtes over “Jongerenbende in Marseille slaat Franse Jood in elkaar en verwoest familiewoning

 1. Alles is van hen! Ze nemen vast een voorschot … en oefenen vast in het proberen te doden … is niet helemaal gelukt … maar wacht maar als de hegemonie mondiaal verwezenlykt is …

  Like

 2. Het incident in Marseille begon, toen twee jongeren hun auto in de privégarage van het gezin neerzetten. Toen de familie de onbekende auto opmerkte, belde ze de politie. De auto werd weggesleept. Toen de jongeren duidelijk werd dat hun auto werd weggesleept, raakten ze buiten zinnen.

  Like

Reacties zijn gesloten.