‘Gematigd’ Al-Fatah op Facebook: Kinderen zijn betere zelfmoordbomaanslagers dan hun moeders

Israël leert zijn kinderen eerst taal, lezen, schrijven en rekenen. De Palestijnen leren hun kinderen eerst hoe ze later martelaars moeten worden en daar kan je maar beter op tijd mee beginnen. Of ook: ‘Jong geleerd is oud gedaan’. Het is tenslotte allemaal een kwestie van prioriteiten en wat goed is voor het ene kind is dat niet noodzakelijk voor het andere 😦 – Poster van Israellycool

Fatah: kinderen zijn beter als zelfmoordenaars dan hun moeders

door Likoed.nl [http://likud.nl]

Op Facebook werd op 3 september 2012 een foto geplaatst van een moeder die haar kind omhangt met een bommengordel en begeleid door commentaar (zie screenshot onderaan). Het incident werd door Palestinian Media Watch waargenomen op 28 oktober 2012. Op de Facebook-pagina staat dat het “de officiële pagina is van Fatah Commissie voor Informatie en Cultuur in Libanon” en hij is gekoppeld aan de officiële website van die Fatah Commissie voor Informatie en Cultuur (www.fatehmedia.ps). Al Fatah is de partij van de ‘gematigde’ leider Abu Mazen, nom de guerre van Mahmoud Abbas, de president van de Palestijnse Autoriteit.

De tekst op de Facebook pagina:

“Mijn moeder deed mij een vreemde gordel aan.

Ik vroeg haar: ‘Wat is dit, moeder?’

Zij zei: ‘Ik doe het jou aan, het zal je dood worden!’

Ik zei tegen haar: ‘Moeder, wat heb ik gedaan dat je wilt dat ik sterf?’

Zij liet een traan lopen die mijn hart pijn deed en zei:
‘Het vaderland heeft je nodig, jongen. Ga en blaas de zonen van Zion op.’

Ik zei tegen haar: ‘Waarom ik, en niet jij?’

Zij zei: ‘Ik moet blijven om meer kinderen te baren voor Palestina.’

Ik kuste haar hand en zei tegen haar:
‘Houd vol, moeder, ik zal voor jou en voor Palestina hen doden die onrein en vervloekt zijn.’ “

Plaatje hieronder: De ‘gematigde’ Palestijnen hebben Facebook ontdekt

7 gedachtes over “‘Gematigd’ Al-Fatah op Facebook: Kinderen zijn betere zelfmoordbomaanslagers dan hun moeders

 1. Organisaties als Amnesty International houden ook stijf de kaken op elkaar als het aankomt op het leger van duizenden kinderen die getraind worden door hamas.om de jood af te slachten , 1 grote nieuwe generatie killers … totaal kapot gemaakt door haat
  ;

  Like

 2. Goedzo Katrien , you go girl , .. kan lady Cathrine eens kijken welke “normen en waarden” ze nou precies deelt met die raketafschieters , terwijl ze botontkalking op loopt in de schuilkelders…

  Like

 3. ik ben ook na de Tweede Wereldoorlog geboren,maar ik herinner me wel de Iraakse raketten die op Israel werden afgevuurd in de eerste golfoorlog, als tienjarige vergeet je zoiets niet snel
  misschien zouden we “mamdam Ashton” is een volledig verzorgde vakantie moeten aanbieden in Sderot een ‘inleefreisje” zoals men ze bij onze linkse medemensen zo graag organiseert ik ben zelfs bereid haar verblijf volledig uit eigen zak te bekostigen

  Like

 4. Misschien is ze na WW2 geboren, maar ze ziet eruit alsof ze WW1 nog actief heeft meegemaakt. Europa is schijnbaar na haar evenbeeld geschapen……een verward zootje dat niet weet waar het mee bezig is en dus het beproefde model van de ‘slachtoffer Jood, in dit geval het succesvolle (dus rijke) Israel maar weer tevoorschijn haalt. Dit recept werkt nog steeds uitstekend.

  Like

 5. Inderdaad. Ze worden goed betaald voor hun disproportionele fixatie op de Palestijnen.

  Dat in de buurlanden van de Joodse staat van staatswege systematisch de mensenrechten worden geschonden raakt hun kouwe kleren niet.

  Dat Zuid-Israël continu bestookt worden met raketten en granaten vinden ze ‘normaal’ in de EU. Het is wel duidelijk dat Catherine Ashton na de Tweede Oorlog is geboren. Anders had ze de tijd van de Vliegende Bommen van de nazi’s nog meegemaakt en zou ze wat minder hoog van haar ivoren toren piepen.

  Dat de zogenaamde pro-Palestijnse en mensenrechten NGO’s in de meeste gevallen enkel fungeren als de verlengde arm van Hamas en Hezbollah en dienen als ronselkassa waar ze de deuren van Europese belastingbetalers dagelijks mee afschuimen, geld dat rechtstreeks verdwijnt in de zakken van de terreurorganisaties.

  Like

 6. Het is toch opvallend dat de altijd alerte EU leiders, onder aanvoering van de barones Ashton, de UN onder aanvoering van de altijd zéér bezorgde leider Ban Ki Moon + alle humanitaire, met kinderen begaande NGO’s het hier falikant laten afweten, net zoals zij de kinderen in het zuiden van Israel en miljoenen kinderen in andere gebieden links laten liggen.

  Het blijkt maar weer hoe overbodig deze geldopslorpende organisaties met egocentrische, hypocriete, top salaris verdienende leiders zijn. Weg ermee!

  Like

 7. en met dat soort van mensen moet je dus gaan onderhandelen over vrede..

  ps.zouden die debielen weten dat fb is uitgevonden door een Jood?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.