Bibi tracht tevergeefs Mahmoud Abbas te telefoneren om over vrede te praten [satirevideo]

Peace Calling No Answer

door Real Peace Middle East (RPME)

Gisteren bracht ik hier een video geproduceerd door Real Peace Middle East (www.rpme.org) met een wel erg origineel recept: “Recipe for Peace” in het Midden-Oosten. De bovenstaande getoonde video “Peace Calling No Answer”, de derde in de reeks van RPME, brengt op satirische wijze de vele vergeefse pogingen in beeld van de regering Netanjahoe om de Palestijnse president Mahmoud Abbas weer aan de onderhandelingstafel te brengen.

Tevergeefs tracht Banjamin ‘Bibi’ Netanjahoe Mahmoud Abbas aan de telefoon te krijgen om met hem over vrede te praten en te onderhandelen. Andermaal Joodse humor op z’n best. Hilarisch!! 🙂

Feit is dat Mahmoud Abbas en zijn Palestijnse regering op de Westbank in Judea en Samaria nu eenmaal geen vrede wensen met Israël, zij willen Israël zélf hebben. Zij haten de tweestatenoplossing en willen helemaal geen tweede staat ‘Palestina’ naast Israël maar wel in de plaats van en dat bij voorkeur zonder Joden.

“Concerned that U.S. policies toward Israel and Palestinians are hampering, not helping the peace process, an organization of Rabbis and peace advocates turn to Hollywood for a new script… a trilogy of satirical videos of which this is the third.

For more information, please visit Real Peace Middle East (www.rpme.org)!”

Video’s van RPME op Brabosh.com: