Palestijnse minister van Gevangenenzaken eert tweevoudige moordenaar [video]

Palestijnse minister van Gevangenenzaken eert dubbele moordenaar

door PMW [www.palwatch.org]

vert. Likoed nl [likud.nl]

Uitzending van 7 september 2012 op de televisie van de Palestijnse Autoriteit (Al Fatah) ; de beelden tonen PA-minister Issa Karake van Gevangenenzaken, die hier het huwelijk bijwoont van de dochter van de tweevoudige Palestijnse moordenaar Ahmed Ka’abna.

Ahmed Mahmud Ali Ka’abna werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee keer levenslang plus vijf jaar voor de moord op twee jonge Israëlische vrouwen, Hagit Zavitsky en Liat Kastiel, beiden 23 jaar oud. Op 25 april 1997 werden zij door Ahmed Ka’abna met meerdere messteken vermoord in het Wadi Kelt natuurreservaat nabij Jericho op de Westbank in Judea & Samaria.

PA TV nieuwslezer:

“De minister van Gevangenenzaken, Issa Karake, zei dat president Mahmoud Abbas is geïnteresseerd in alle gevangenen, en vooral in de langgestraften. Dit was tijdens zijn bezoek aan de woningen van de families van langgestraften in Jericho. “

PA TV verslaggever:

“De familie van de gevangene Ahmed Ka’abna, die werd veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf, waarvan hij heeft al 16 jaar vast zit, [vierde] het huwelijk van een van zijn dochters. Deze gebeurtenis liet zien hoe vreugde gemengd werd met verdriet. “