Opnieuw spervuur van raketten en granaten vanuit Gaza op burgerbevolking in Zuid-Israël

Video: Het wereldwijd gekende wiegeliedje Lullaby, in de versie van Hamas. Kinderen in het zuiden van Israël doen geen oog meer dicht zolang het liedje Lullaby in deze versie van Hamas dagen en nachten blijft doorspelen… 15 seconden nadat het alarm is afgegaan krijgen de kinderen in zuid-Israël de tijd om een veilige schuilplaats te vinden.

Hamas telt niet het aantal slachtoffers aan Israëlische kant, dat is hun doel niet, want anders zouden ze wel vaker raak schieten. Het ware doel is om een klimaat van angst en terreur in stand te houden. En dat lukt hen voor de volle 100 pond. De burgerbevolking permanent terroriseren, dat vinden ze leuk in Gaza. Dan is het feest in Gaza en worden er door de Palestijnse kinderen snoepjes uitgedeeld aan de terroristen.

En wat dan als Israël protesteert? Dan mag Hamas en Co altijd wel klacht neerleggen bij de VN-Veiligheidsraad en krijgt Israël  een zoveelste boze resolutie aan zijn been gelapt. Tsss… 😦

Rocket Barrage from Gaza Hits Eshkol Region

door Elad Benari [Arutz-7]

Vanuit de Gazastrook vuurden terroristen zondagnacht een barrage van 12 raketten af op willekeurige burgerdoelwtten in zuidelijk Israël. De raketten explodeerden in open gebieden in het gebied van de Regionale Raad Eshkol. Als bij wonder werden er geen lichamelijk gewonden noch materiële schade gemeld. Na de aanslagen, werden de inwoners in de gemeenschappen die nabij Gaza zijn gevestigd, deze maandagochtend gevraagd om binnen 15 seconden van een beschermde ruimte te blijven. Nochtans, verwacht men dat de scholen in het gebied open zullen blijven.

Aanslagen met raketten op zuidelijk Israël zijn op dit ogenblik nog steeds aan de gang, maar een escalatie werd de afgelopen week geregistreerd. Zondag ochtend, vuurden twee terroristen vanuit de Gazastrook twee raketten af op de zuidelijk gelegen stad Beersjeba in Israël. De raketten explodeerden in een open gebied dichtbij de stad en veroorzaakten geen lichamelijke letsels of schade. De stad kondigde later aan dat de scholen wegens de aanval zouden worden gesloten.

Op zaterdagnacht, explodeerden twee Qassamraketten die vanuit Gaza werden afgeschoten, in open gebied van de Regionale Raad van Eshkol. Er waren geen lichamelijk letsels en geen materiële schade. De luchtmacht van het IDF reageerde met luchtaanvallen op terroristenbolwerken in de Gazastrook.

Eveneens zaterdagnacht bestookten toestellen van de IAF (Israëlische luchtmacht) een terroristencel in Gaza. Zondagnacht bombardeerden vliegtuigen van de IAF verscheidene doelwitten waaronder een centrum van terroristenactiviteit en een raket lanceringsgebied in noordelijk Gaza, evenals een centrum van terroristenactiviteit in zuidelijk Gaza.

Gazaanse terroristen vuurden afgelopen woensdag meer dan 80 raketten af op zuidelijk Israël. Drie mensen werden toen gewond, waarvan twee ernstig, en drie huizen raakten zwaar beschadigd toen ’s ochtends een reeks raketten insloegen op een woonwijk.

Woensdagavond werd bericht dat een staakt-het-vuren was bereikt tussen Hamas en Israël door bemiddeling van Egypte. Echter, dat bestand werd al enkele uren later opnieuw doorbroken door Hamas toen de terroristen opnieuw mortiergranaten afvuurden op het District van Eshkol in zuid-Israël.

Video: In Sderot lijden duizenden aan post-traumatische gevolgen van raketaanslagen