Noors-Arabische Jihadistenleider wacht op jachtvergunning om in Noorwegen op Jodenjacht te gaan

Noors-Arabische fundamentalist roept op Facebook op om op Jodenjacht te gaan

Fundamentalist muslim threatens to hunt and kill Jews in Norway
as soon as he gets his license…

door KGS [http://tundratabloids.com]
vert. E.J. Bron [ejbron.wordpress.com]

Tundra Tabloids: Mijn angst voor moslims bij het aanvragen van jachtvergunningen in Noorwegen was niet ongegrond. Hier is het nieuwste van de Noorse moslimfundamentalistische woestenij. Er wordt geen reden gegeven waarom hij zo open is over zijn bedoelingen op zijn Facebook-pagina, misschien in de hoop om een martelaar voor de zaak te worden na te zijn opgepakt, berecht en veroordeeld tot gevangenisstraf voor het voor hand liggend aanzetten tot moord.

(Dagbladet) “Ik geef ze ‘bescherming’, Inshallah. Zodra ik mijn jachtvergunning heb en in het bezit kom van een AK47. Deze varkens behoren tot een bezettende macht, Israël, daarnaast hebben zij onze moskee, Al-Aqsa bezet”, schrijft Ubaydullah Hussain (27) pleitend in een post op de Facebookgroep ‘Prophet Ummah’. Hij koppelt dit aan een nieuwsartikel op het AP, waarin gesteld wordt dat het Joden in Noorwegen het aan politiebescherming ontbreekt.

Bronnen die dicht bij Hussain staan bevestigen Dagbladet dat hij doelbewust de Noorse samenleving wil provoceren en dat de verklaringen op het internet woensdagavond in deze context moeten worden gezien. Wat de reden is voor deze nogal ongewone wens is onbekend, maar het kan status geven aan de kleine islamitische extremistische groep. Verscheidene van zijn vrienden zijn naar Syrië gegaan om deel te nemen aan het slepende conflict.

September 2012. Ubaydullah Hussain en zijn aanhangers betogen aan de Amerikaanse ambassade in Noorwegen [bron]

“Ya Allah, maak dat de vuile Joden verdwijnen uit de moskee en geef ons de gelegenheid om salah in de moskee Al-Aqsa te bidden voor onze dood. Amiin! Ze zijn moordenaars van onze profeten! Wie doodt de profeten?“, schrijft Hussain.

Dagbladet is zich ervan bewust dat Hussain wordt beschouwd als een van de leiders in de kleine extremistische islamitische scene in Noorwegen. PST (Noorse binnenlandse veiligheidsdienst) is bekend met de uitspraken die de man heeft gemaakt op het internet. “Verder willen we er hier nu geen commentaar op geven”, zegt het hoofd van de PST, Martin Bernsen, tegen Dagbladet.

Tegenover NRK (tv) wil Hussain een andere aanval op de synagoge in Oslo niet uitsluiten. “Zolang een groep of een natie in fysieke oorlog is met de islam, zijn ze onze vijanden”, verteld Hussain aan NRK.

Het verspreiden van angst
Dit zorgt ervoor dat het hoofd van de Joodse gemeenschap, Ervin Kohn, krachtig reageert. “Dit is erg grof en zo moet het er in Noorwegen niet aan toegaan. De politie is er verantwoordelijk voor om ons te beschermen, maar we voelen ons niet gehoord,” zegt Kohn aan Dagbladet. De moorddreigingen verspreiden angst in de Joodse gemeenschap. “We hebben een kleuterschool in de synagoge met ongeveer 30 kinderen. Ik ben door vele ongeruste ouders gebeld, die zich afvragen of het goed is om hun kinderen naar de kleuterschool te laten gaan. Wat moet ik dan antwoorden?”, vraagt Kohn, die voelt dat hij verantwoordelijk kan worden gehouden voor het leven van de kinderen als bedreigingen worden omgezet in actie.

Particuliere beveiligers
Kohn wil nauwere samenwerking met de politie. “Geen enkele keer zijn we door de politie gebeld, die ons ervan kan verzekeren dat we veilig zijn. Ik zou willen dat de politie gebeld had om ons te informeren en ons had geïnformeerd over de doodsbedreigingen, maar in plaatst daarvan moet ik deze informatie van een journalist krijgen”, zegt Kohn.

De Joodse gemeenschap zag zich genoodzaakt om eigen bewakers in te huren. “Wij hebben toegangscontrole en fysieke barrières voor de synagoge, maar dat is niet optimaal. Het is een zware financiële last voor ons, omdat we maar ongeveer 700 leden hebben. Bijna alle contributies die wij ontvangen gaan naar deze hulpdiensten”, aldus Kohn.

Opmerking: Enkele dagen geleden werd een commissie van het Noorse parlement geïnformeerd over het niveau van de terreurdreiging in Noorwegen. Gates of Vienna plaatste een vertaling van The Observer. Daarvoor was er ook al een bericht over de cursus die door moslims gevolgd werd om een jachtakte te behalen. Op dat moment heeft een jager het recht om 6 vuurwapens in zijn bezit te hebben.

Update: Naar aanleiding van de vele protesten werd Ubaydullah Hussain gisteren 25.10 opgepakt door de Noorse veiligheidsdiensten (plaatje hieronder)

7 gedachtes over “Noors-Arabische Jihadistenleider wacht op jachtvergunning om in Noorwegen op Jodenjacht te gaan

  1. Jazeker Katrien, een broertje wellicht van Fouad Belkacem (Abu Imram) en Abu Jah Jah van Sharia4Belgium/AEL.

   Ze slaan je allen op ‘gematigde’ wijze de hersenen in.

   Ik heb me laten vertellen dat de gematigde manier minder pijn doet. 😉

   Like

 1. De Noorse regering moet zich diep schamen dat zij dit soort tuig ‘in naam van vrije meningsuiting’ op hun grondgebied laten rondlopen. Zoals al eerder gezegd: het begint met de Joden en dan volgt de rest van de ‘on(goed)gelovigen.

  De Fundamentele Moslims zijn in W-Europa voor maar één reden……..OVERNAME & ONDERWERPING! Zo is het héle Midden Oosten (behalve Israel) van Joods-Christelijke tot Moslim geworden! Vandaar dat Israel de beroemde ‘doorn in het oog van de Moslims is.

  Het wordt hoog tijd dat de kerken & regeringen (die voor ons welzijn zouden moeten zorgen), zich eens wat dieper in hun eigen geschiedenis zouden verdiepen, in plaats van zich druk te maken over een paar huizen in Jeruzalem.

  Een beetje meer moed (nu het nog kan) zou hen sieren!

  Like

 2. Causaliteit…Gedachte Woord Daad. Deze hufters zouden zich niet eens mogen vertonen bij een ambassade laat staan bezig zijn met jachtcursussen. Alles natuurlijk gefinancierd door regering en onnozele burgers. Aangemoedigd door linkse autochtonen die hun versie van een rechtvaardige maatschappij proberen te verwezenlijken met zulk uitschot.
  Concentreren die hap, mijnen openen, heropvoeden of (het allerbeste) uitzetten zolang er nog een alternatief is voor een burgeroorlog!!!

  Like

 3. Noorwegen staat toch al slecht bekend als het gaat om de bescherming van joden. Er is geen andere manier dan keihard op te treden tegen dit soort tuig. Alleen voordat ze in Europa een keer het probleem van moslimfundamentalisme aanpakken zal het wel te laat zijn.

  Like

  1. Velen schijnen daar (maar ook uit Zweden) weg te trekken.

   Aan de andere kant maken zij het de politie (of welk orgaan dan ook wat verantwoordelijk is voor het verstrekken van vergunningen) wel erg makkelijk om aan bepaalde mensen juist geen vergunning te geven.

   Like

Reacties zijn gesloten.