3 gedachtes over “Israël’s geavanceerde technologische industrie (IATI): Made in Israel videoclip

 1. Brabosh, véél te veel goed nieuws uit Israel op de vroege maandag morgen. Je bezorgt al die bashers/boycotters nu al koppijn met al dat positieve gedoe en al die mensreddende uitvindingen. Nu moeten ze alwéér een actie gaan bedenken en denken is werk en daar houden onze boycotters niet zo van. Trouwens ook niet van het boycotten van Israelische uitvindingen voor eigen gebruiken, want een boycot is leuk maar natuurlijk niet ten koste van jezelf. Ze zijn niet gek, onze basher/boycotters.

  Like

  1. Jammer genoeg moet ik je gelijk geven. De enige die naar ‘goed’ nieuws uit Israël luisteren zijn de Joden zelf en een handvol pro-Israël fans. Al de rest noemt het “propaganda met het doel de mensen af te leiden van de gruwel van Israël.” Voor hen kan Israël niks goed doen, ’t is al misleiding. Weer een Jood of Israëli die een Nobelprijs krijgt? Onzin, die moet hij wel zelf ‘gekocht’ hebben, enz.

   Like

 2. Hallo Brabosch,
  Alle lof voor je artikelen aangaande Israël.
  Alleen begrijp ik het Israël promotie filmpje niet vanwege dat IBM er in voorkomt.
  IBM de grote helper van Hitler met betrekking tot de Holocaust.
  Zie het boek van Edwin Black: IBM EN DE HOLOCAUST.
  groeten eddievandijk

  Like

Reacties zijn gesloten.