Egyptisch gerechtsexpert: Joden hebben Holocaust zelf geflikt en ambassadeur in Libië vermoord [video]

Wie zich afvraagt waarom antisemitisme, negationisme en Israëlhaat in het Midden-Oosten naadloos aan elkaar sluiten en daar in feite synoniemen voor elkaar zijn, vind hier misschien een antwoord. De advocaat Tareq Hamed, een internationaal gereputeerde bemiddelaar (arbitrator attorney) in Egypte, zegt dat de Joden Hitler hebben geholpen met de gaskamers te bouwen en zij hebben ook op 9/11 (ttz: anno 2012) de Amerikaanse ambassadeur Christopher Stevens in Benghazi, Libië vermoord. Het interview met Tareq Hamed, werd uitgezonden op 19 september 2012 op de Egyptische zender Al-Khalijiyya TV.

Tareq Hamed: “De moord op de Amerikaanse ambassadeur in Libië werd uitgevoerd op aandrang van de Joden. Zij zonden mensen om hem te vermoorden. De reden daarvoor is dat toen deze ambassadeur in Libië toekwam… Terloops, die ambassadeur sprak Arabisch, hield van de Arabieren, hield van de moslims en ging daar naartoe om werkelijk wat toe doen. Hij ontwikkelde vriendschappelijke betrekkingen tussen Libië en de Verenigde Staten, plande projecten en ontwikkeling voor de Libiërs. Zij [de Joden] waren hier op tegen. Dat is de Joodse mentaliteit.”

Interviewer: “Israël heeft van Duitsland miljoenen en miljoenen gekregen omwille van de Holocaust of om de gaskamers.”

Tareq Hamed: “Die dat zelf hebben gedaan om hun eigen land te verkrijgen… Iemand moet dat durven zeggen voor het heil van de geschiedenis zo dat de mensen dat kunnen weten. Iedereen zegt iets anders, terwijl de waarheid volledig verschillend is.”

“De Joden zelf verleenden Hitler omvangrijke hulp bij het bouwen van de gaskamers, op aanmanen van Engeland, omdat de Joden in die tijd wijd verspreid leefden en een eigen land wilden hebben. Er moest iets heel groots gebeuren om de sympathie van de wereld voor hen te genereren. De Joden werden verdreven uit alle landen, dus moest dit eerst gebeuren zodat de internationale gemeenschap zou besluiten om hun staat op te richten.”

“Vooraleer het kolonialisme voorbij was, werd hun land gesticht in Palestina, op basis van de Holocaust, die in elkaar geflanst was en waar slechts enkele van hen omkwamen en dat waren niet eens veel mensen. Al de compensaties die zij hebben gekregen…” 

Interviewer: “Ze zeggen dat er 3 miljoen werden vermoord.”

Tareq Hamed: “De Joden waren toen slechts met 2,5 miljoen, dus hoe kunnen zij er dan 3 miljoen hebben verbrand?”

Een gedachte over “Egyptisch gerechtsexpert: Joden hebben Holocaust zelf geflikt en ambassadeur in Libië vermoord [video]

 1. Al is de leugen nog zoo snel, de waarheid achterhaalt haar wel,….
  Tuinman II, 220: De ouden zeiden ook: “de leugen heeft korte beenen, de waarheid achterhaalt ze”
  http://www.hitlerschildren.com/ o.a.
  Jes 60:14;60 << http://bit.ly/R7DksH
  …. יד וְהָלְכוּ אֵלַיִךְ שְׁחוֹחַ בְּנֵי מְעַנַּיִךְ, וְהִשְׁתַּחֲווּ עַל-כַּפּוֹת רַגְלַיִךְ כָּל-מְנַאֲצָיִךְ; וְקָרְאוּ לָךְ עִיר יְהוָה, צִיּוֹן קְדוֹשׁ יִשְׂרָאֵל. .. << http://bit.ly/L9uTNh

  Mal 3:5;3;4 << http://bit.ly/R7DDUg
  …. ה וְקָרַבְתִּי אֲלֵיכֶם, לַמִּשְׁפָּט, וְהָיִיתִי עֵד מְמַהֵר בַּמְכַשְּׁפִים וּבַמְנָאֲפִים, וּבַנִּשְׁבָּעִים לַשָּׁקֶר; וּבְעֹשְׁקֵי שְׂכַר-שָׂכִיר אַלְמָנָה וְיָתוֹם וּמַטֵּי-גֵר, וְלֹא יְרֵאוּנִי–אָמַר, יְהוָה צְבָאוֹת. ..<< http://bit.ly/SSd71z

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.