Glenn Beck over de misleiding van Obama omtrent de moord op ambassadeur in Benghazi, Libië [video]

Glenn Beck in “Benghazigate”

Glenn Beck vraagt zich hardop waarom Obama en de zijnen zo gehaast waren om de aanslag op ambassadeur C. Stevens toe te dekken met een nonsensverhaal… wie en waarom wilde Obama zand in de ogen strooien? Waarom duurde het zolang vooraleer Obama toegaf dat het een geplande aanslag was van Al Qaeda om 9/11 te herinneren?

Op 11 september 2012 werd de Amerikaanse ambassadeur Christopher Stevens in Benghazi en vier van zijn medewerkers vermoord. Binnen de 24 uren, en de dagen die nog volgden, wilde Obama en zijn minister Hillary Clinton ons met alle geweld doen geloven dat de moord op de Amerikaanse ambassadeur, werd uitgevoerd door een meute Libische demonstranten die boos waren omwille van het satirisch islamfilmpje ‘Innocence of Islam‘.

Op 16 september, 5 dagen na de moord op de ambassadeur, begreep ik al hoe de vork in de steel zat, terwijl Obama maar ondertussen maar verder bleef neuzelen dat “de ‘onrust’ in het gebied komt door die anti-Islam video en niks te maken had met 9/11 of Al Qaeda, da’s puur toeval” en schreef ik hier:

“De vrouw van de Amerikaanse ambassadeur Chris Stevens die in Libië werd vermoord (samen met nog 3 andere Amerikaanse diplomaten) kan voortaan zeggen: “Ook mijn man werd op 9/11 vermoord door Jihadisten”…. elf jaar later, dag op dag 11 september 2012 in Benghazi. Bizarre manier van moslims om de moord op ca. 3000 Amerikanen te herdenken met nieuwe moorden… het lijkt wel alsof ze er maar niet genoeg van kunnen krijgen. Maar nee hoor, wat zeg ik toch, het heeft allemaal niks te maken met 9/11 hoor, da ‘s louter toevallig. En zo blijven de politici ons hikkend en grinnikend voor de gek houden. Jawadde… :(“

Op 18 september schreef de Israëlische krant Arutz-7 dat de moord op de VS-ambassadeur geen spontane volkswoede was maar een geplande aanslag van Al Qaeda. Het mocht allemaal niet baten voor Obama. Het zal nog twee weken duren vooraleer de Obamaregering eindelijk zal toegeven dat er geen demonstratie plaatsvond voor de Libische ambassade, maar dat het om een geplande aanslag was door een terreurgroep die banden heeft met Al Qaeda en op die manier de aanslag van 9/11 op het WTC in New York in herinnering wilde brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.