De naïviteit van Obama inzake het Midden-Oosten doet Amerika de das om [EoZ-video]

My anti-Obama ad

De belofte van Obama uit 2008 om de wereld opnieuw respect te laten opbrengen voor Amerika

door EoZ [elderofziyon.blogspot.be]

“Uit het verkiezingsdebat tussen Obama en McCain in 2008. Mijn grootste probleem met president Barack Obama is zijn naïviteit mbt het buitenlands beleid, zoals dat in deze clip wordt aangetoond.  De Moslimwereld haat Amerika niet omwille van zijn beleid. Zij haat Amerika omdat het machtig is. Dat zal nooit veranderen.

De wereld wil Amerika niet als vriend. De wereld heeft Amerika nodig als leider. Zelfs al het dat onpopulair maakt. Het beleid van Obama dat de leidende rol van Amerika doelbewust laat afnemen, is een vergissing waar generaties zullen overgaan om zulks te herstellen, als dat al ooit nog zal kunnen.”