Free Gaza Movement valt door de mand: niét Israël maar de Joden zijn het echte doelwit [Brabosh]

Bootjes van de Free Gaza Movement stomen op naar de kust van Gaza om Israël de Joden te verpletteren, de overzeese smokkelroute van wapens en munitie weer te openen en de door Iran gesponsorde islamisten van Hamas en Co in de Gazastrook vrij spel te geven en de Joodse staat met geweld van de kaart te vegen.

Free Gaza Movement valt door de mand

door Brabosh.com

Achter veel van de kritiek op Israël schuilt veelal haat jegens de Joden. Bij herhaling heb ik op Brabosh.com artikelen gepubliceerd die overduidelijk aantonen dat anti-Zionisme slechts een masker is waar puur anti-semitisme achter schuilgaat.

Lees hier bijvoorbeeld “Anti-Zionism is anti-semitism” van Emanuele Ottolenghi, evenals hierAnti-Zionism IS anti-Semitism pure and simple” van Lee Kaplan, en ook hier: “Anti-Zionism as Anti-Semitism in Europe: The Mistreatment of Israel by the Media” van Raphael Israeli, ook dit hierWhen does anti-Zionism become anti-Semitism?” door Andrew Summey, lees ook hierIs there a difference between anti Zionism en antisemitism?” door Dennis Prager & Joseph Telushkin en nog zoveel meer

Prof. Dr. Andrew Markowitz van de Universiteit van Michigan, VS, definieert het nieuwe antisemitisme als volgt uit:

“Kritiek geven op Israël of op het regeringsbeleid, is geen antisemitisme. Kritiek geven op Israël als Staat is ook geen antisemitisme. Maar wanneer je oude antisemitische lasterlijke stereotypen en vooroordelen aanhaalt om Israël te bekritiseren zoals bijvoorbeeld door Israël te trachten voor te stellen als de moordenaar van G’d, het bloedsprookje als argument aanhaalt [Joden zouden het bloed aftappen van Christen- of moslimkinderen om er Paasbrood van te bereiden; Brabosh.com], Israëliërs kapittelen als nazi’s… dàt is antisemitisme. Dus het is niet OMDAT je kritiek uit op Israël maar HOE, op welke wijze en op basis van welke argumenten je Israël bekritiseert, dat anti-Zionisme tot antisemitisme maakt.”

Wat u zeker moet weten over de Free Gaza Movement
Een perfect voorbeeld van hoe achter het masker van anti-Zionisme en Israëlkritiek het nieuwe antisemitisme voortwoekert, is de volgende twitter boodschap die door de Free Gaza Movement twee dagen geleden de wereld werd ingezonden.

De Free Gaza movement is naar eigen zeggen een mensenrechtengroep die sinds augustus 2008 via de beruchte ‘Free Gaza Flotilla’s‘ overzee de legale blokkade van de Gazastrook door Israël tracht te doorbreken. In 2008 was hen dat 5 keer na elkaar gelukt maar op 31 mei 2010 liep het fout en sneuvelden negen militanten van een Turkse ngo die banden heeft met Al Qaeda. Hun laatste (inmiddels 10de) poging dateert van juli dit jaar en ging volledig de mist in.

De twitter boodschap van twee dagen terug:

Ps: de bewuste twitter boodschap werd door de FGM intussen weer van het web gehaald, maar net iets te laat en pas nàdat de kritiek volgde… een ‘slip of the tongue’ (verspreking) die niemand ontgaan is en ook Brabosh.com niet….

Wanneer je dan klikt op het door de Free Gaza Movement bijgevoegde webadres wordt u meteen doorgeschakeld naar een videoclip van de beruchte Amerikaanse antisemiet Eustace Mullins (1923-2010), die tot op hoge leeftijd de wereld afschuimde met zijn antisemitische leugens en er ook heel wat boeken over schreef. In deze video legt Mullins uit hoe volgens hem voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog de Duitse Zionisten het op een akkoordje gooiden met de nazi’s en de Zionisten de concentratiekampen lieten beheren om de niet-Zionistische (orthodoxe) Joden uit te roeien. Volgens Mullins was het dus niet Adolf Hitler die de Judeocide beval maar zijn het de Zionisten die de moord op Zes Miljoen Joden op hun geweten hebben. Een zoveelste Joods complot om… de Joden om zeep te helpen. Jawadde. Meer over Eustace Mullins lees hier op de website van ADL: “Eustace Mullins, Anti-Semitic Conspiracy Theorist, Dies at Age 86.”

Dus, wie wil weten waar de Free Gaza Movement zijne mostaard haalt in de strijd om de vernietiging van de Joodse staat Israël, hoeft niet verder meer verder zoeken, Eustace Mullins zet alle argumenten van de Free Gaza Movement voor u even allemaal op een rijtje:


Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.

2 gedachtes over “Free Gaza Movement valt door de mand: niét Israël maar de Joden zijn het echte doelwit [Brabosh]

  1. Ja, inderdaad onverstaanbare wartaal van deze Mullins. Bovendien begrijp ik niet waar hij het haalt dat naar de Holocaust (Shoah) geen onderzoek meer mag worden verricht. Dat is een regelrechte leugen.

    Persoonlijk ben ik in het bezit van één van de meest complete Nederlandstalige bibliotheken omtrent de Holocaust en de Jodenvervolging doorheen de eeuwen. Meer dan 90 procent van de duizenden geschiedkundige werken en getuigenissen die ik doorheen de jaren heb verworven, dateren van begin jaren 1990 tot vandaag. Hoezo geen onderzoek meer vandaag? Nooit voorheen hebben zovele vakkundig opgeleide historici zich over dit thema ontfermd.

    Waarschijnlijk beklaagde Mullins zich eerder over het feit dat negationisme en antisemitisme in vele landen strafbaar is, en dat is (of beter “was”, want de man is inmiddels letterlijk van het toneel verdwenen) héél erg jammer hem en voor amateur historici die graag in de voetsporen willen treden van deze sufferd. Zoals bv de gekende negationist David Irving, die niet eens een diploma op zak had, maar omdat hij over geschiedenis schreef opeens een ‘historicus’ werd genoemd. Zo kan iedereen het wel.

    Like

  2. Als je ergens géén touw aan kunt vastknopen, dan is het aan deze stamelende, niet uit zijn woorden komende (omdat hij zelf niet begrijpt waar hij de onzin vandaan haalt) oude gek.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.